recenze

Swallows

Swallows

Hra s vlaštovkami je něco, co jsme tu asi ještě neměli. Tentokrát se bude jednat o to, jestli dokážete pomocí různých vlaštovek udržet ve vzduchu oříšek a navíc ještě v označené oblasti. Další příklad z projektu Experimental Gameplay je tu.
Vlaštovky jsou poslové jara. A právě vlaštovky budou hrát v této gamesce z projektu Experimental Gameplay hlavní roli. Nebe je jich plné, každá letí jiným směrem, jinou rychlostí a v různé výšce. Vaším úkolem je tyto vlaštovky ovládat tak, aby společnými silami unesly oříšek. Jednoduše z nich zavěsíte provázek, chytnete oříšek a budete se snažit použitím různých vlaštovek letících v různých výškách a směrech udržet tento oříšek v označené oblasti. Není to rozhodně nic jednoduchého, leč je to docela chytlavé a zábavné. Na vše máte časový limit, takže musíte být obezřetní. Klikem myši na vlaštovku ji přimějete k mávnutí křídly. Když kliknete a táhnete od vlaštovky, vytvoříte provázek...

Jak vidíte, opět tu máme něco nového a neokoukaného. Vše je uděláno ve flashi, jak už to má ostatně autor ve zvyku. Takže hurá do toho!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Swallows Swallows Swallows