recenze

Trenty Guy

Trenty Guy

Logický Mahjongg a arkádový Pacman dohromady? Ač je to neuvěřitelné, tato vražedná kombinace vytváří přímo ďábelsky skvělou hratelnost a to tím nejméně očekávaným způsobem. Jakým, to se dozvíte dále v recenzi nebo přímo ve hře…
Dříve, než skočíme na hru samotnou, vás provedu menším tutoriálem, co vlastně je ten Pacman resp. Mahjongg zač. Pacman je gamesa, v níž musíte v kůži malého, věčně nenažraného obličeje, proplout bludištěm, vyhnout se nástrahám a přitom sesbírat všechny diamanty. A Mahjongg je velmi podobné pexesu, ovšem s tím rozdílem, že shodný pár musíte sebrat z pyramidy kostek, což značně komplikuje situaci. Rychlokurz je u konce, teď se půjdeme podívat na samotný obsah dnešního titulu.

Křížením dvou výše zmiňovaných her tentokrát nevznikl paskvil, ale vysoce hratelná hříčka. Abychom neustále nechodili okolo horké kaše, pokročme trochu dále. V roli známého Pacmana se objevujete uprostřed spletitého systému chodeb bludiště, s duchy toužící po tom, vidět vás mrtvé. Abyste se z tohoto bludiště dostali, musíte vysbírat všechny diamanty a tady přichází na řadu Mahjongg. Kameny jsou totiž jinak zbarveny a mají na sobě jinou kresbu než ty ostatní. Vy proto musíte najít dva stejné kameny a zkonzumovat je. Jakmile se vám toto podaří, vyhráli jste a pokračujete do dalšího kola. Těch je zde opravdu hodně, a tak je zábava dlouho trvající.

Grafika je vcelku dobrá, rozhodně vás neomrzí. Žádné veledílo ale nečekejte. Hudba je na tom o poznání lépe, stejně tak i zvuky. Tuto hru více než doporučuji, rozhodně vás mile překvapí stejně jako mě – aneb skvělé skloubení arkádovky a logické hříčky!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Trenty Guy Trenty Guy Trenty Guy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce