recenze

Cliffall - Treasures of the Lost Cave

Cliffall - Treasures of the Lost Cave

Tak je to tady, váš sen vzít si indiánskou dívku se stal skutečností... tedy skoro. V cestě vám stojí několik levelů a spousta skákání a zkoumání.
Přicestovali jste do amazonského pralesa a chcete požádat dívku svých snů o ruku. Všechno by šlo, ale náčelník, který je ke všemu jejím otcem, je proti. No jak to tak bývá, tak je ochoten vám její ručku dát, ale musíte najít pro kmen 3 důležité věci - diamant, sošku a nějakou další veteš. Tak tedy vzhůru za dobrodružstvím. Musíte projít celkem 9 lokací a nutno říci, že to není úplný med. Po cestě je neskutečné množství různých živočichů a potvor, kteří vám cestu většinou neusnadní. Sbírejte věci pro lepší skóre, ale hlavně nalezněte ty tři důležité předměty. Princip hry je jednoduchý, ale co je horší, je nalézání dalších a dalších lokaci. Musíte si zvyknout, že prostě některé věci, které se můžou zdát smrtonosné, jsou vlastně další část mapy či lokace. Tak tedy vzhůru dobrodruhu, sranda je to veliká.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Cliffall - Treasures of the Lost Cave Cliffall - Treasures of the Lost Cave Cliffall - Treasures of the Lost Cave Cliffall - Treasures of the Lost Cave

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce