recenze

The Twisted Tales of Joey 3

The Twisted Tales of Joey 3

Shledání s přáteli, které jste už dlouhý čas neviděli, může být vcelku příjemnou a celkem běžnou záležitostí. Osvobození kamarádů ze zajetí mimozemských bytostí je věcí, jež už hraničí s absurditou a sotva se někomu z nás něco podobného stane. Ještěže existují počítačové hry, kde nic není nemožné.
Nejenom že překazíte ufounům jejich plány, ale také se rozhodnete jim všechno vrátit i s úroky.

O to vše se pokouší hlavní hrdina obyčejný človíček Joye, jenž se postupně ze školní budovy dostane do sídla mimozemšťanů a dokonce i do kosmické lodi, která ho zaveze až na jejich domovskou planetu. V té době už naštěstí vlastníte jakousi střelnou zbraň, takže vyřizování účtů za únos spolužáků nebude žádný problém. Pozor však na nestabilní podlahy, padající objekty, smrtící paprsky a jámy. Naštěstí se ve hře velmi příhodně vyskytují checkpointy, takže v případě špatného kroku se ocitnete na místě nedalekém. Lámat hlavu si nemusíte ani s množstvím životů, neboť jejich počet je neomezený. Jednoduše hrajete, dokud vás to bude bavit nebo než získáte kód do další úrovně.

Tento projekt je vesměs jednoduchou hrou, která dokáže na jistou dobu zabavit. Trochu mi vadí velikost okna, v němž se musí hrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

The Twisted Tales of Joey 3 The Twisted Tales of Joey 3 The Twisted Tales of Joey 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce