recenze

Mage And Minions

Mage And Minions

Svět si žádá hrdinu, tak vezměte do ruky meč a pusťte se do likvidace hord nejrůznějších nepřátel. Hack-and-slash RPG, které vám nabízí pořádné dobrodružství.
Povedená akce, ve které budete ovládat vašeho hrdinu, odemykat nové zbraně, výzbroj a kouzla. Nechybí ani crafting, díky kterému z nepotřebných kousků můžete vytvořit nový a lepší objekt.
Samotná herní náplň ve své podstatě obnáší putování po mapě a v aktuální lokaci úrovně úkol rozsekat na kousky všechny nepřátele, jejichž způsob boje a síla se samozřejmě různí. V rámci příběhu postupně také nabíráte do party nové členy, které sice ovládá AI, ale také se o ně musíte trochu starat a nenechat je na holičkách. Boj probíhá somaticky, takže stačí jen označovat nepřátele, kouzlit a pohybovat se. Překvapivě to jako základní herní princip postačuje.
Kromě lootu v podobě nových zbraní a výbavy s postupem na vyšší level odemykáte speciální útoky. Opět nechybí možnost jejich upgradu. Opakovaným plněním levelů můžete získávat lepší odměnu, takže hra vám vydrží na opravdu dlouho.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Mage And Minions Mage And Minions Mage And Minions Mage And Minions

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce