recenze

Warp

Warp

Warp vás chytne a nějakou dobu nepustí. Tato logicko-hopsačkoidní hra se po prvních, skutečně až trapných, úrovních stane neskutečně návykovou a vy budete skákat z jedné strany na druhou, abyste unikli nepřátelům a také se dostali ke dveřím.
Ovládáte malého panáčka, se kterým se snažíte dostat ke dveřím. Ty vedou do dalšího kola. Do východu se dostanete sérií přeskoků z plošinky na plošinku, ale nikoli přímou cestou. Zpravidla, když nevíte kudy dál, musíte skočit na konec obrazovky, jelikož se okamžitě objevíte na druhé straně. Tam už dopadnete na pevnou zem. Tyto přechody se dějí jak horizontálně, tak vertikálně. Jednoduchý princip stěžují překážky a ostré ostny a pravda, někdy budete muset i trošku přemýšlet, kam se právě propadnout, abyste neuvázli.
Nesmím zapomenout na protivníky – bílé postavičky – které mají stejnou schopnost jako vy, takže vypočítat váš a jejich pohyb je místy spíše věcí náhody. Někdy je dokonce musíte zničit (skokem na hlavu) v přesně daný okamžik. Nekonečný počet život však v tomto směru nepůsobí žádný stres.

Poslední důležitou věcí jsou power-upy. Levely jsou vykonstruované tak, že musíte nejprve sebrat to či ono to, co zvětší vás skok, dá vám nesmrtelnost, apod.), jinak zkrátka cíle nedosáhnete. Vzhledem k ovládání, hratelnosti je to neuvěřitelně návyková záležitost

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Warp Warp Warp Warp Warp

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce