recenze

Marble Arena 2

Marble Arena 2

Bude se koulet, koulet a zase koulet. Ono se taky nic jiného nedá čekat, když ovládáte kouli přes rozmanité levely, která sbírá hvězdy pro postup a všelijaké bonusy k překonání překážek.
V rozmanitých úrovních ovládáte kuličku a snažíte se získat potřebný počet bodů. Způsob, jak toho dosáhnout, je v první řadě sbírání hvězd. Ty jsou různé bodové hodnoty dle barvy. Dále se dočkáte i srážení ostatních koulí, skákání přes plošinky a jámy, trampolíny a hromadu dalších překážek. To (bohužel) nejsou jediné těžkosti v této dobře vypadající hře.
V první řadě je to ovládání, kdy kulička na můj vkus trochu moc prokluzuje a její ovládání sice není obtížné, ale zbytečně to zdržuje pohyb a postup vpřed. Dále je to přítomnost ale NESKUTEČNĚ frustrujících momentů, kdy přes všemožné skokánky, „odšprncávátka“ a změny gravitace zkrátka ztratíte přehled o tom, kde jste, o hvězdičkách nemluvě. Říkám si, proč je to tak přeplácané a navíc zbytečně.

Přežijete-li tento aspekt s enormní dávkou trpělivosti a ještě o fous větší dávkou nadávek, může to pro vás být zábavná hra. Pro kreativní povahy je přítomen i editor levelů. Dále lze získat i další mapy na stránkách výrobce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Sůvička

Sůvička | 31.12.16 v 12:14

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.08.16 v 09:17

JUPÍ


galerie

Marble Arena 2 Marble Arena 2 Marble Arena 2 Marble Arena 2 Marble Arena 2 Marble Arena 2