recenze

Whiplash

Whiplash

Indiana Jones + další prostory, kde není nouze o nebezpečí a dechberoucí atmosféru. I takto by šel charakterizovat dnešní počin, který má na svědomí Digipen. Pokud překonáte malinkaté nedostatky v ovládání, budete se královsky bavit.
Indiana Jones je slavný hrdina, který se už objevil v mnoha hrách. Dnes tu sice přímo on nebude, ale vzhledem k tomu, že jeho kousky se snaží napodobit kdekdo, setkáme se s ním nepřímo. A že se nudit nebudete, to je vám doufám jasné.

Tam kde mnohé hry sází všechny trumfy na efekty, tam Whiplash jde tradiční cestou a hráči přináší klasický mix všeho, co je k vidění dnes a denně u jiných arkád. A tak zde máme překážky, jimž se snažíte vyhnout a různé předměty, které se snažíte sebrat. Aby toho nebylo málo, tak k dispozici máte i bič, díky němuž se snažíte chytnout o sponu a přehoupnout se tak na druhou stranu přes překážku (například vodu). Může vám to připadat jako zbytečnost, protože například není problém okoupat se pořádně ve vodě bez toho, aby vám to nějak ublížilo (pokud nebudete potopeni příliš dlouho), ale někdy je bohužel potřeba přenést například zapálenou louč, a to samozřejmě bez toho, abyste se nějakým způsobem namočili. A tak se nebojte využívat i těchto dovedností.

I když jsou hry od DigiPenu známy svým přínosem, že se jejich autoři snaží do gamesky vměstnat něco originálního, zde se bohužel objevování Ameriky nekoná a prakticky vše co je v gamesce použito, už bylo k dispozici předtím. Na druhou stranu mě to nevadí a nepochybuji o tom, že i u vás tomu bude nejinak. Důležitá je hlavně zábava a musím říci, že u Whiplashu je na velmi dobré úrovni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Wes Parmalee | 08.08.08 v 20:10

AppName: whiplash.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00000000


galerie

Whiplash Whiplash Whiplash Whiplash Whiplash