recenze

SMB Classic

SMB Classic

Super Mario Bros Classic je dalším z nepřeberného množství napodobenin legendárního instalatéra, tentokrát v červených montérkách. Na nic nečekejte a utíkejte si vysvobodit svoji překrásnou princeznu.
Hopsající arkádová postava má vždy jeden jediný úkol. Najít v nebezpečných katakombách ženu svého srdce. Ve většině případů se jedná o dlouhovlasou zrzku. Mario jen ví, jak se dostat přes všechny nebezpečné a smrti zavánějící překážky. Do cesty se mu častokrát postaví příšerně zlé nestvůry. Mám tím na mysli pochodující houbu, štiplavý kaktus, poletující či chodící líné želvy a konec konců obrovské propadliště, kde chlapík chtě – nechtě párkrát zahučí díky nesprávnému přeskoku. Ne že bych vás podceňoval, ale dohrát SMB Classic na jeden život není reálné. Celkově grafické zpracování je málo detailní, hudební doprovod není k zahození a doba hratelnosti se vyznačuje vysokou návykovostí. Vřele doporučuji tuto konverzi všem, kteří si rádi zavzpomínají na dávné časy.

stáhnout hru
fiker

autor
/ fiker

Skóre

78 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

:-/ | 27.02.07 v 17:54

sakra, ta dira na zacatku druhyho levelu nejde preskocit, co s tim?

Swordfish | 27.02.07 v 13:14

Bylo myšleno samozřejmě jako odpověď romantic :)

Swordfish | 27.02.07 v 13:10

Recenzování slouží k přiblížení hry hráčům. Hodnocení je ale pouze osobní pocit redaktora, ne každý se sním může ztotožnit. To co se tobě může zdát parádní, u nás třeba neobstojí a naopak ;)

fiker | 27.02.07 v 13:10

Hodnoceni je objektivni a kazdy redaktor vidi titul z jineho uhlu

romantic | 27.02.07 v 00:47

tak tohle je fakt nejhorsi mario, jakyho jsem kdy hrala. Nechapu, jak to mohlo dostat tolik %...


galerie

SMB Classic SMB Classic SMB Classic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce