recenze

Super Mario: Jumpin for Malone

Super Mario: Jumpin for Malone

Mario, když se vyřkne toto jméno každý si vybaví jednu z největších herních legend vůbec. Jak je vidět, i přes jeho velké stáří vznikají jeho další klony jako je právě ten dnešní. V každém takovém remaku se objeví nějaké změny v oblasti grafické a herní a obvykle také nový příběh. Pokud jste příznivci Maria neváhejte a čtěte dál.
Ano, je to tak. Dnes máme možnost zahrát si další z mnoha pokračování slavného Maria. Jakých změn se v tomto remaku můžeme dočkat? Hlavní změny se budou týkat zejména stránky grafické, která musí být přece jen lépe propracovaná, než jak tomu bylo před několika lety. Mario dokonce dostal na své tělo i nový kabátek, což sice není až tak podstatná informace, ale za zmínku to stojí :-).

My se raději podíváme na herní změny, které nám Super Mario Jumpin for Malone přináší. Možná si vzpomínáte na to, s jakými protivníky se naše slavná postavička obvykle potýkala. Byly to zejména želvičky, na které stačilo skočit a pak už je jen odmrštit někam daleko od vás. Tady máte na výběr již dvě možnosti jak je zlikvidovat, ale nejen je, toto platí také na všechny ostatní oponenty. Ve svém bojovém arzenálu totiž můžete najít smrtící bumerang, jenž skolí kohokoliv, kdo se mu postaví do cesty a poté se k vám zase vrátí zpět. Starý způsob likvidace nepřátel, o kterém jsem již mluvil, pochopitelně zůstal.

Co říci o stránce grafické a zvukové? Svět freeware musíme brát s jistou rezervou a počítat s tím, že autoři těchto her nemají žádné příspěvky od bohatých sponzorů, které by mohly použít ke koupi drahých programů a přizvání opravdových odborníků. Proto při hodnocení grafiky lze říci, že se jedná o vcelku povedeně udělanou 2D hru, která má i poměrně dost dobře volený zvukový doprovod.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Super Mario: Jumpin for Malone Super Mario: Jumpin for Malone

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce