recenze

Warpath

Warpath

Nemyslíte si snad, že jsme jediná civilizace, která byla v našem vesmíru přítomná? Kdesi v jiné galaxii jednou vzniklo nazávisle na sobě sedm samostatných říší, které když dosáhly určité vyspělosti a technické dokonalosti a zjistily přítomnost těch druhých, začaly mezi sebou válčit. Vítejte u hry Warpath... Získejte nadvládu nad celou galaxií.
Války však skončily a nějaký čas začal panovat mír, který udržovaly umělé energetické bariéry oddělující jednotlivé říše. Tyto bariéry dokázaly zničit každou loď, která se ji snažila překročit. Po čase byly ale tyto bariéry prolomeny a vznikly dvě strategie pro budoucnost - Cesta Míru a Cesta Války. Na začátku si vyberete jednu z ras a pak už se budete snažit zničit ostatní a sjednotit galaxii. A o co že to tedy vlastně jde? Je to takový mix strategie a vesmírné střílečky ve stylu NetWars.
Herní obrazovka je rozdělena na dvě části, za prvé - na textovou část, kde sledujeme statistiky, hlavní mapu a podobně. A pak je zde druhá část, kde je zobrazen vesmír s vaší kosmickou lodí uprostřed - takže vidíte, co se kolem vás děje.
Gameska vypadá zpočátku poměrně složitě - v dnešní době her plných grafiky na tento systém taktických strategií už nejsme navyklí (dříve jich existoval nespočet), ale když se do ní dostanete, odkryje vám řadu možností. Budete vybírat daně, investovat peníze do všeho možného (težba, zemědělství, průmysl apod.), budete těžit suroviny, prodávat je, rozšiřovat strukturu, budovat svojí armádu, vylepšovat ji, válčit atd. atd.
Máte-li zájem si to vyzkoušet, nic vám nebrání, hru si stáhněte, spusťte a zkuste si podmanit galaxii.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Iveta111

Iveta111 | 09.09.16 v 22:56

Dobrá hra.


galerie

Warpath Warpath