recenze

Agent X

Agent X

Teroristi ukradli jaderné zbraně a chtějí je použít proti naší milované zemi. Vy, v roli agenta X, jim musíte překazit plány. Myslíte, že to dokážete? V tom případě neváhejte!
Už ze začátku jsem nastínil příběh téhle arkádovky. Máte zkrátka možnost vžít se do role tajného agenta, jenž je nucen infiltrovat základnu a najít v ní čtyři diskety, kterými je možno deaktivovat jaderné rakety. Po jejich nalezení budete dovezeni zpět na základnu.

Krom toho, že můžete nepřátele přeskakovat, jak to tak v klasických hopsačkách bývá, můžete je také sejmout svojí milovanou devítkou. Bohužel si ale do ní musíte také sehnat nějáké náboje, takže nepočítejte, že si budete střílet ve stylu Ramba. Dále musíte používat bomby, bez kterých se prostě neobejdete. Slouží k rozbití zdí, přes které se jinak nelze dostat, ne však každou jde projít. Poznáte ji podle toho, že se liší odstínem, nebo je třeba nakřáplá.

Ovládání je velmi dobře zpracováno, stejně tak i grafika a hudba se nemusí za nic stydět (pochopitelně myslím tím v této kategorii her). Navíc pokud umřete, nemusíte se rozčilovat, že musíte hrát celou hru od začátku, stačí v menu jen dát místo New game kouzelné Continue.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Agent X Agent X Agent X