recenze

Super Claire World Cockatiel Chaos

Super Claire World Cockatiel Chaos

Sonic je hodně silná a známá inspirace pro spoustu her. A dnes tu jeden takový kousek máme. Podobnost s modrým ježourem je tu patrná, ale skrz to všechno hopsání jsou tu i záblesky svébytného originálního titulu.
Zachraňte svět před nadvládou někoho opravdu zlého. Zapomeňte na všechny politiky. Ti nejhorší pocházejí z říše zvířat.

Ona vůbec celá hra je plná zvířátek a barevné přírody, která by vás chtěla zabít. Ale vy se v kůži hlavní hrdinky jen tak nedáte. Budete muset skákat a vyhýbat se všemožným ostnům a bombám, abyste nepřišli o těch pár životů a nemuseli celou úroveň opakovat znova. Vcelku vtipným aspektem je technika boje. Na spoustu potvůrek můžete jednoduše skočit, ale sami zjistíte, že na některých místech je to způsob nebezpečný, ba dokonce nemožný. Pro tento případ použijete zvířátka hodná, stojící na vaší straně. Z šedého přístroje po pár skocích vylétne hejno ptáčků, s nimiž můžete vesele bojovat. Stiskem Ctrl a směrové šipky je zamíříte a vystřelíte. Kromě toho, že zničíte dotěrné vosy a želvy, odstraníte takto z cesty nejednu překážku. Touto létající municí raději neplýtvejte. Nikdy nevíte, co vás čeká na dalším kroku.

Hra se sama ukládá, a tak si po každém kole, nebo zabitém bossovi můžete oddechnout a odškrtnout položku na seznamu k záchraně světa.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 15.02.17 v 17:41

podobné máriovi akorát s jinou postavou

jurcatko

jurcatko | 17.03.15 v 13:11

hezky barevné


galerie

Super Claire World Cockatiel Chaos Super Claire World Cockatiel Chaos Super Claire World Cockatiel Chaos Super Claire World Cockatiel Chaos