recenze

99 Bricks Wizard Academy

99 Bricks Wizard Academy

Vítejte v kouzelnické akademii, kde se učí hlavní předmět – skládání tetrisových bloků do co nejvyšších věží. Originální hra na motivy legendární hry Tetris.
Na hrací plochu se řítí různé tvary, ale tentokrát jejich skládáním nemusíte vytvořit souvislý řádek, který zmizí. Naopak na sebe jednotlivé dílky musíte skládat a vytvářet tak co nejvyšší věž. Stavba musí být rovněž stabilní, a tak po dosažení určité výšky dojde ke ztuhnutí základů a vy můžete vesele a bezpečně stavět dál.
Za každý dílek a dosáhnutí nové výšky/úrovně získáváte mince na nákup a odemknutí nových kouzel, které vám dají výhodu do dalšího hraní.
Jak si to poskládáte, takové to budete mít. V další fázi hraní můžete některé bloky oddělat, ale stále se budete muset soustředit na tvoření pevné struktury. Pádem jakéhokoli dílku ztrácíte totiž život.
V rámci postupu budete plnit i dílčí úkoly a za získané hvězdy pak obdržíte tituly a odemknete nová prostředí. Originální hra s výbornou hratelností, která je vysoce návyková.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

99 Bricks Wizard Academy 99 Bricks Wizard Academy 99 Bricks Wizard Academy 99 Bricks Wizard Academy 99 Bricks Wizard Academy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce