recenze

Sonic Ultra

Sonic Ultra

Máme tu další titul z prostředí světoznámého ježka Sonica. Jak dopadl jeden z posledních freeware titulů, trefně doplněný slovíčkem Ultra? Jedná se o kvalitní a dobře hratelný titul, nebo jsme tentokrát narazili na propadák? Odpovědi naleznete v recenzi…
Ježek Sonic. Jméno, před kterým se klaní i ty největší herní giganti, vládne plošinovkám spoustu let a za tu dobu ho výrazněji mohl ohrozit snad jen italský instalatér Mario. U mě osobně to vyhrál Sonic; neskutečně rychlý a proti zlu vždy nemilosrdný ježek zkrátka ušmudlaného Maria strčí hravě do kapsy. Ten, kdo o tomto tvrzení pochybuje, může se přesvědčit třeba v titulu Sonic the hedgehog: Time Attacked.

Komu je i to málo, tomu určitě poslouží naše dnešní hra, která se řadí mezi ty „lepší“ tituly s tématikou ježka Sonica. Ačkoliv to na první pohled tak nevypadá, Sonic Ultra má v kapse plno novinek a neviděných trumfů. Jedná se především o prostředí, do kterých se známým ježkem zavítáme; výjimkou nebudou ani sněžné tituly, kde jsou hlavními nepřáteli tučňáci. Jedna z misí vás dokonce zavede i do vzduchu, kde budete za pomoci věrného přítele Knucklese sbírat zlaté medailonky. To vše jen abyste zničili nepřátelského doktora Eggmana, se kterým se mimochodem po každé dohrané úrovni náležitě utkáte.

Technické zpracování je bohužel jedna z věcí, které hře strhává tolik potřebné bodíky. Grafika je provedena ve velice malém rozlišení, díky čemuž bohužel ztrácí na detailnosti. Na druhou stranu, hudba a zvuky jsou na vysoké úrovni – nechybí jim jiskra. Sonic Ultra je zkrátka klasickým titulem, který žánru ostudu určitě neudělá.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 18.02.15 v 04:27

sonic to už je legenda

Marek Wolny | 18.01.06 v 11:04

Dobra Hra

Tailsmk | 15.10.05 v 21:41

Sonic....Klasický Sonic.....Tohle sice vypadájako klasický Sonic ale,kdo ví.....


galerie

Sonic Ultra Sonic Ultra Sonic Ultra Sonic Ultra

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce