recenze

Windows XT

Windows XT

Arkanoid v prostředí operačního systému Windows XP? Je to možné? Opravdu můžete míčkem ničit ikonky stejně jako cihličky? Hm! Funguje to! A že je to pekelně zábavné, to snad ani nemusím dodávat.
Windows XP jsou neaktuální a zastaralá. Máme tu nová Windows XT! Nepotřebují žádné service packy a jsou ještě stabilnější než ta předchozí. Tato hra je jakýmsi klonem klasického Arkanoidu a zároveň simulací Windows. V prostředí Windows XT pohybujete plošinkou v úrovni lišty s panelem start a odrážíte míček.

Srážíte přitom ikony. "Tento počítač" je za 10 bodů, složka je za dvacet, protože jeden úder na ní neplatí (musíte dva, jedním jí otevřete:-)) Čas od času vám shora spadne windowsový otazníček, který skrývá život navíc, prodlouží vám plošinku, přidají další míček a podobné bonusy. Nejnepříjemnější je, když vám plochou proletí logo woken. To všechny ikony, kterých se dotkne překonvertuje na složky. Když se vám ho podaří sestřelit, dostanete 50 bodů. Po vymlácení všech ikonek jste v dalším kole s více ikonami i jinými druhy. Zástupce hledání min, zástupce WinCMD nebo WinAmpu se před vámi neschovají. Graficky je hra....no, jako Windows. Ne, to ne, spíš jako Windows XP. Zvuky stojí také zato.

Veškeré ozvučení je zařízeno standardními Windowsovými zvuky. Při dotknutí se stěny či stropu se vám přehraje klasická hvězdička, když netrefíte míček, už vám rve uši zvuk erroru. Skvělá simulace Windows dostává za nápad jasný počet bodů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

lukydeset | 10.11.06 v 15:54

je to moc pěkná hry vyskoušejte to!


galerie