recenze

The Long Trip

The Long Trip

The Long Trip je zajímavou adventurou, která na hráče útočí vtipnou příběhovou linií, perfektní grafickou stránkou a překvapivě dlouhotrvající hratelností. Zajímá vás víc? Čtěte recenzi.
The Long Trip je perfektní adventura, jenž se podobá takovým klasikám, jako například Zak McKraken! Autoři z vývojářského týmu Solidland vložili do svého dílka vše, co má správná adventura obsahovat; zajímavý (a hlavně komický) příběh, perfektní technické zpracování a především hratelnost, která potěší!

Hráč ovládá mladíka Bobeyho Marla, jenž je na samotném začátku nečekaně zatčen. Jako první se tak musí dostat společně s vaší pomocí ven z vězeňské cely – což překvapivě není zdaleka jednoduché. A poté? Možná to bude znít obligátně, ale hlavním úkolem je (tadááá) záchrana světa. Jak originální… Na druhou stranu společně s Bobeym si při plnění jednotlivých úkolů užijete nemálo srandy – The Long Trip je totiž do puntíku adventurou parodickou.

Po technické stránce se jedná o perfektní dílko. Hráč při svém putování narazí na téměř dvacítku postav ve více než 40 scénách. Úctyhodné… K tomu si připočtěte krásnou grafiku, dostačující zvukovou kulisu a hratelnost čítající několik hodin. Není co řešit!

Pokud preferujete angličtinu (defaultně je ve hře nastavena němčina), musíte si ji nastavit pomocí souboru setup.exe, jenž je k nalezení v archivu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Murray | 11.06.07 v 11:45

Preco na obrazkoch je ina postava ako v hre ?

jur | 01.06.06 v 15:41

mjuelovf

Peeter | 14.05.06 v 08:37

Nevim, nevim, ale do mínusů byste možná měli dát i velikost hry (100 mb si nemůže každý dovolit)


galerie

The Long Trip The Long Trip The Long Trip The Long Trip

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce