recenze

Sonic Origins 2

Sonic Origins 2

Při pohledu nastalo nadšení, při samotném hraní jásot. Tento Sonic se opravdu povedl a přináší onu starou dobrou zábavu a hratelnost. Nutnost pro všechny příznivce modrého ježoura. Tak nazujte rychlobotky, čapněte zase jednou Dr. Robotnika za jeho kníry a zničte mu jeho plány.
Příběh je dalo by se říct klasický. Dr. Robotnik ve své „létající vaně“ mění zvířátka na roboty, protože mu to dělá zkrátka radost. Jakmile narazí na našeho ježka, má se zábavou utrum a trvalého pronásledovatele.

Jakožto Sonic procházíte úrovněmi, které jsou tematicky rozděleny na tři úseky, přičemž ve třetím vždy následuje boss. Cestou sbíráte hromady prstýnků a snažíte se přeskakovat ostny, jámy a ničit nepřátele. Tedy naprostá klasika, která rozhodně potěší a přináší nostalgii.
Hopsačka, která není jen o tom proběhnout level. V každém kole můžete najít klíč, který odemyká bonusové kolo, a v něm můžete získat smaragd. Tyto speciální úrovně lze při neúspěchu opakovat, což pokud si pamatujete na sbírání smaragdů v jiných titulech, je plus.
Druhým prvkem, který ověří vaši soutěživost, jsou hvězdy. Za daný počet bodů v kole získáte hvězdu a opět při dostatečném množství (myšleno všechny) odemknete bonusová kola.
Osvěžujícími prvky ve všem tom skákání jsou jakési dopravní prostředky řekněme. Sečteno podtrženo jsem už dlouho nehrál takto povedenou hru se Sonicem. Ale abych si i rýpnul, nejsem spokojen se systémem ukládání. Tak trochu, alespoň tedy mně, nefunguje. Ovšem pro nás hardcore pařany, kteří jsme sjížděli Sonica na konzoli SEGA není problém si rezervovat celý den a dohrát hru na jeden zátah. Navíc v „lite verzi“ bez snahy získat smaragdy a hvězdy to jde celkem rychle :-).

Hezkou, opravdu hezkou, zabavu přeji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Sůvička

Sůvička | 29.12.16 v 23:29

Pěkná hra.

janice11

janice11 | 13.10.16 v 07:08

Zahraju si ji.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.09.16 v 16:57

sonic to je dobrá hra moc mě to baví

kokosmen265

kokosmen265 | 23.01.15 v 07:54

zkrátka zlatá dobrá klasika


galerie

Sonic Origins 2 Sonic Origins 2 Sonic Origins 2 Sonic Origins 2 Sonic Origins 2