recenze

Kool Stool

Kool Stool

Kool Stool je perfektní hopsací arkádou, která si za vzor bere legendárního instalatéra Maria. Výsledkem je mimořádně hratelná skákačka, která hráče překvapí v několika směrech. Stáhnutím této hříčky rozhodně neprohloupíte!
Den co den se na nás z nejrůznějších koutů internetu valí desítky dalších a dalších hopsaček, které však místy nestojí možná ani za to stáhnutí. Najít mezi tou tunou „odpadu“ opravdu kvalitní hopsačku je v poslední době takřka uměním. Naštěstí však existují i tituly, jejichž hraní je pravým pohlazením po duši. Kool Stool je jednou takovou – ačkoliv nabízí jen minimum novinek, jedná se o vskutku podařené dílo!

Jednou z největších předností hry je příběh. Ten pojednává o jakémsi klučinovi, kterého jeho otec týrá. Zápletka vrcholí ve chvíli, kdy zmiňovaný rodič předhodí v afektu svého syna smečce psů. Po sedmi hodinách utrpení se z malého klučiny stává cosi, co člověka připomíná snad jen v nejmenším. A protože spravedlnost musí po právu vždy zvítězit, rozhodne se náš malý hrdina, že se svému otci pomstí. Váš cíl se však nachází až na konci poslední (tedy deváté) mise. Cestu k němu se vám snaží znepříjemňovat desítky protivníků, kteří misi od mise zajímavým způsobem přibírají na síle.

Kool Stool se více než podobá klasikám typu Mario, v tomto případě se však jednalo rozhodně o správný krok. Hratelnost je totiž vskutku na vysoké úrovni! Nemluvě o krásné grafice a skvěle zpracované hudbě, která se poslouchá přímo s chutí. Neváhejte, stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

kokosmen265

kokosmen265 | 23.01.15 v 07:51

nechápu co to je za rodiče když dokáže tohle svému dítěti udělat :)


galerie

Kool Stool Kool Stool Kool Stool Kool Stool