recenze

Spooty Adventures

Spooty Adventures

Pokud si podle obrázku myslíte, že dnešní hra je spíše pro nejmladší část lidské populace, není to tak docela pravda. Dnešní plošinovka svou hratelností, nutnosti používat logiku a především obtížností zaujme i pařany starší.
Vy všichni hopsáním povinní, dávejte pozor! Dnešní hra, ač značně dětinská, je velice zábavnou logickou arkádovkou pro všechny věkové skupiny obyvatelstva. Svou jednoduchostí vás ohromí na dlouhé minuty a svou obtížnosti vás bude frustrovat ještě dlouho poté, co hru vypnete. Právě tak je tato gameska obtížná. A v tom spočívá ta výzva…

A v čem spočívá kouzlo hry? Těžko říci, ale zřejmě za to můžou všechny složky dohromady, proto si je vyjmenujeme. Do role hlavního hrdiny byla tentokrát dosazena zvláštní postava. Nejlépe by se dala přirovnat k červené figurce ze známé hry Člověče, nezlob se. V kůži tohoto individua se musíte proskákat úrovněmi, a to tak, že najdete všech pět klíčů, které vám umožní projít do další úrovně. Ovšem nemyslete si, že to bude něco jednoduchého. Na cestě k prvním místům žebříčku nejlepšího skóre budete muset překonat spoustu překážek. Většinou se jedná o různé zvířata či človíčky, kteří vám budou mařit vaši snahu. Naštěstí máte něco jako zdraví, a tak vydržíte až tři rány a jako pojistku máte další tři životy. Přesto, pokud si nedáte pozor můžete o ně bleskurychle přijít a můžete tak začít od znova. A teď k té logické části. Ne nebojte se, nemusíte být zrovna členem MENZy (společenstvo, sdružující nejinteligentnější lidi planety), abyste si s logickými hříčkami nevěděli rady. Většinou stačí někde něco zmáčknout, čímž zaktivujete něco někde jinde a tak dále. Nejde o nic složitého, přesto je to příjemným osvěžením.

Co se grafiky týče, je na můj vkus moc barevná a dětská, nemusí se proto líbit všem. Zato zvuk je na tom velice dobře a už jen samotný fakt, že tu něco jako hudba je, přidává nějaké bodíky navrch. Jaký je tedy můj finální verdikt? Vcelku kladný, hra je celkem dobře hratelná a zábavná. Naproti tomu je hra velice obtížná a má jen deset úrovní, což není zrovna hodně. Navíc grafika není pro všechny…Je to jen na vás, zda-li si hru stáhnete či ne... Sám za sebe bych vám ji ale doporučil.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

fric | 05.04.06 v 21:07

to teda :o)

Sparco | 05.04.06 v 13:01

Ze je ta truhlica plna zlata z Warcraftu =)


galerie

Spooty Adventures Spooty Adventures Spooty Adventures

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce