recenze

Ovid the Owl Act I

Ovid the Owl Act I

Sova je dle mého názoru překrásné zvíře. Ať s tímto tvrzením souhlasíte nebo ho zavrhujete, jisté je to, že právě toto stvoření bude hlavním hrdinou v následující gamesce a jak už to tak bývá, nudit se rozhodně nebudete. Více prozradí ale až následující řádky.
Když si prohlédnete okolní obrázky, jistě budete tak trochu unešeni. A nedivím se vám. Když jsem do hry opravdu silně ponořil, také jsem jako první ocenil velmi pěknou vizuální stranku. Nejen grafikou je ale hra živa. Co by to bylo za gamesku bez pořádného motivujícího prvku.

V titulu Ovid the Owl Act I jím je zejména příběh a hlavně ta neustálá interakce s uživatelem. Na začátku se tak velmi zajímavě seznámíte s ovládáním a budou vám v „přímém přenosu“ předvedeny všechny herní prvky v interface. Pozvolna se pak dostanete do druhé fáze, kdy už své znalosti budete moci aplikovat v praxi. Většinou půjde o to, procházet daným levelem tak, že budete hledat tu správnou cestu a pokud možno se budete snažit vyhýbat nepřátelům. Zpočátku půjde o šedé létavce, později o pouštní strážce a jiná podobná individua. Výhodou je, že nepůjde jen o prachsprosté poletování po levelech, ale často budete muset zapojit i vaši fantazii při řešení nejednoho rébusu.

Tím hra získává zcela jiný rozměr, než na jaký jsme zvyklí u klasických hopsaček. Ale co vám budu povídat, zkuste a uvidíte. Už jenom proto, že máte nekonečně mnoho životů a prakticky na každém kroku je k dispozici checkpoint.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Phersheus | 01.02.08 v 22:50

mne sa to lubilo, kedy ma vyjst druha cast ?


galerie

Ovid the Owl Act I Ovid the Owl Act I Ovid the Owl Act I Ovid the Owl Act I Ovid the Owl Act I

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce