recenze

Dizzy: Return to Khatmandu

Dizzy: Return to Khatmandu

Další počin od týmu Bubblefox Productions vás zavede na místa, odkud musíte osvobodit svou milou ze spárů únosců a zabránit nejhoršímu. Technické zpracování doznalo jistých změn, ale i dnes nelze hovořit o žádném zázraku.
Příběh je dnes velmi prostý. Vaše milá slečna Daisy byla unesena a hrozí jí opravdu nebezpečná kletba. Jako správný přítel se tak vydáváte vstříc novému dobrodružství a snažíte se ji zachránit. Do cesty se vám postaví ale spoustu záludných hádanek. Jak prosté, že?

Cesta k vysněnému cíli tak bude záviset nejen na vaší šikovnosti, ale i na vašem intelektu. Nemusíte se ale obávat, že byste nějak moc tápali, protože řešení máte většinou vždy před nosem. Tento díl je také zajímavý několika novinkami. Jednak vás potěší vylepšený inventář, ale také celkové zlepšení vizuální stránky. Problém s nečitelností textu z minulého dílu byl rovněž vyřešen. Bohužel je k dispozici opět jen malé okno a nízké rozlišení, ale já přesto věřím, že i na tomhle tvůrci zapracují.

Délka hry je pak oproti předchůdcům trochu větší a dostat se na konec bude vyžadovat trochu vašeho času. Závěrem musím říci, že tento titul mě potěšil. Autoři z týmu Bubblefox Productions tak pokračují v dobrém trendu, jenž byl započat hříčkou Dizzy Stars.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

67 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Thomas | 23.06.06 v 17:24

Jsem pamětníkem ZX spectra a chtěl bych se jen vyjádřit k hodnocení. Záměrem tvůrců je vytvořit repliku, kopii, remake pro win, a určitě se jim daří moc dobře. Podle mě je hodnocení k takovýmto typům her velice neobjektivní. Věřím tomu že kdyby tvůrci chtěli, tak to udělají 100krát lépe, ale už by to prostě nebyl Dizzy. Aloha


galerie

Dizzy: Return to Khatmandu Dizzy: Return to Khatmandu Dizzy: Return to Khatmandu Dizzy: Return to Khatmandu Dizzy: Return to Khatmandu

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce