recenze

Unarmed and Dangerous

Unarmed and Dangerous

Roztomilá gameska na pohled. Vaše mozkové závity, které budou muset řešit zapeklité situace, však budou jiného názoru. Hopkejte sem a tam, abyste zničili všechny pohyblivé ostny. Bude to náročnější, než si teď myslíte.
Modrá skákající koule – toť všechno, co budete mít na starost.

Po spuštění hry jste hned vrženi do prvního levelu a pomocí šipek zjistíte, že na ně reaguje jakási malá borůvka. Ta se pohybuje poskakováním z políčka na políčko s jasným úkolem zničit všechny smrtící ostny. V první řadě do nich nesmíte skočit, což je celkem snadné. Tyto překážky se ale také pohybují, a to vždy, když proskočíte v linii, ve které jsou umístěny. Je jedno, jak daleko od vás jsou. V tomto případě se dají do pohybu a vy musíte rychle uhnout.
Když zjistíte, jak to všechno funguje, můžete se pustit do jejich likvidace. Jenom absolutní odstranění všech pichlavých objektů vás pustí do další úrovně. Takže si musíte většinou nachystat dva objekty tak, aby stáli v jedné řadě naproti sobě a došlo k jejich srážce a následnému vzájemnému vyřízení.

Protože těchto „bodláků“ je všude kolem dost a dost, bude kladen důraz také na vaši pohotovost, respektive kličkování, abyste nebyli zasaženi. V případě zásahu se vše bude opakovat. Jednoduchý princip, ovšem poměrně zábavný.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.09.16 v 09:21

toto není špatná hra


galerie

Unarmed and Dangerous Unarmed and Dangerous Unarmed and Dangerous

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce