recenze

RunMan's Monster Fracas

RunMan's Monster Fracas

Populární hvězdička je opět v nesnázích. Tentokrát se dostala do spárů velikého obra, který ji chce za každou cenu sníst. Podaří se vám nebohého hrdinu zachránit, nebo ho necháte nekompromisně sežrat?
RunMan je jednou z těch méně nápadných herních sérii. Již jsme vám představili tyto tituly: RunMan Unlimited, RunMan: Going Coconuts a vánoční verzi nazvanou RunMan's Christmas Adventure.

V dnešním dílu jste jako obvykle vrženi rovnou do akce. Po chvíli se za vás připojí v porovnání s velikostí malinké hvězdičky obrovský smajl. Ten se však rozhodně nechová nijak přátelský. Takže musíte ihned směrem doprava neustále utíkat, utíkat a zase jenom utíkat. Cesta však není jen tak jednoduchá. Ztěžuje ji spousta nejrůznějších překážek. Přes palmy či různé skokánky se dostanete až k propastem. Na ty je nutné si dávat speciální pozor a vždy přesně odhadnout, kdy vyskočit. Kromě skoku se opačně (šipkou dolů) můžete také skrčit a sklouznout po zemi. Po celou dobu vašeho úspěšného útěku se vám přičítají body. Poté lze své score zaslat do listiny nejlepších výkonů na internetu.

Zpracování je na poměry této série vynikající. Kromě klasické kreslené grafiky, která rozhodně nepostrádá humor, si totiž dosytosti užijete skvělé hudby. Lehké pískání, zvuky banja nebo harmoniky se totiž opravdu povedly a výtečně dokreslují herní atmosféru. RunMan's Monster Fracas je tak možná zatím nejpovedenějším RunManem vůbec. Pro jeho fanoušky je povinností. Pro ostatní možností, jak na několik desítek minut ukrátit dlouhou chvíli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

RunMan's Monster Fracas RunMan's Monster Fracas RunMan's Monster Fracas