recenze

Tin Can Man

Tin Can Man

Jednoduché hopsačky jsou jedním z nejoblíbenějších freeware žánrů, proto pokaždé potěší nový přírůstek do rodiny. Tin Can Man nabízí povedené technické zpracování a dlouhou hratelnost, tak neváhejte a stahujte!
Příběh hry Tin Can Man se odehrává na planetě Sizon, kde se hlavní hrdina na jedné z mnoha cest k doktorovi setká s vládcem země, jenž ho požádá o záchranu princezny ze spárů nebezpečného Duka Ronballa. Tím začíná vaše pouť plná strastí a nebezpečí, ve které se musíte vypořádat nejen s trochou slabých nepřátel, ale také s několika nepříjemnými bossy.

Žánrově se jedná o jednoduchou hopsačku, velmi podobnou klasickému Mariovi, s tím rozdílem, že místo do kůže instalatéra se vžijeme do role malé plechovky. Ovládání je jednoduché, během hraní si vystačíme pouze se směrovými šipkami, takže si hru může zahrát opravdu každý. Technické zpracování celkově je velmi povedené, gameska nabízí na pohled velmi pěknou grafiku a příjemný hudební doprovod. Už snad nemusím nic dodávat, Tin Can Man stojí opravdu za to!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Lukas | 14.10.07 v 19:30

trapny to je hodne neumim to a je to blby


galerie

Tin Can Man Tin Can Man Tin Can Man

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce