recenze

Pure Patient

Pure Patient

Jméno této hry nevzniklo jen tak pro nic za nic. K dokončení je totiž skutečně nutná obrovská trpělivost a špetka té karetní vášně. Bez toho vás gamesa jednak nebude bavit a navíc ji ani nikdy nedokončíte. Tato karetní hra není zkrátka pro každého, ale pokud si myslíte, že právě vy jste jedni z těch, kteří na to mají, pak neváhejte a čtěte dál.
Karetních her je opravdu nepřeberné množství a když už si myslíte, že je znáte všechny, přijde někdo, nebo něco, co vás vyvede z omylu. V podobné situaci jsem byl já u tohoto titulu. Připravte se totiž na to, že pochopit herní princip nebude taková hračka a když na to nakonec přijdete, zjistíte, že nevíte, co máte dělat...

Úkolem je seřadit karty na hracím poli buďto podle znaku do čtyř řádků, nebo podle hodnoty (2,3,4,5,6,7,8,9,10, Junek, Dáma, Král Eso). Kartu v levém horním rohu nelze během hry přemísťovat. Pohybovat však můžete s ostatními a to na základě toho, zda se karta, kterou chcete přemístit zařadí mezi karty stejné barvy s číslem o jedna nižší, nebo vyšší a druhá karta místo které chcete tu první nahradit splňuje stejné podmínky. To znamená, že i druhá karta, jež zaujme místo té první, bude mít vedle sebe kartu stejného znaku s hodnotou vyšší, nebo nižší o stupeň. Nejspíše je toto vysvětlení krkolomné, ale i hra je bohužel poměrně složitá. Nejlépe odhalíte herní princip tak, že si spustíte nápovědu, která vám ukazuje kde můžete tu danou kartu přemístit.

Grafiku nemá smysl hodnotit, neboť karty zůstanou stále stejné a jediná věc, která se mění, jsou motivy. Ty jsou zde klasické.

Pokud jste tedy dostatečně trpěliví a máte chuť si zahrát po dlouhé době něco jiného než solitare, pak pro vás Pure Patient bude tou pravou volbou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Petosko

Petosko | 15.02.16 v 16:50

dá se.

ZdenčaZdenča

ZdenčaZdenča | 16.12.15 v 12:11

celkem ujde

evik11 | 15.01.09 v 09:56

právě jsem se zaregistrovala,ale nevím jak si mohu vybrané hry stáhnout


galerie

Pure Patient Pure Patient

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce