recenze

Ground Works

Ground Works

Představte si, že jste právě náhodou objevili starou sovětskou stále funkční podzemní továrnu v horách. Chtěli jste si ji prohlédnout a přitom jste se ocitli uvěznění uvnitř. Teď se musíte jakkoliv dostat ven. Přežijte!
V perexu jsem citoval autorův text, který uvádí ke krátkému popisu hry. Opravdu se v dnešní hopsačce vžijete do role panáčka, který se snaží dostat ze staré továrny.

Jakmile si hru stáhnete, doporučuji zhlédnout krátké intro v angličtině, které je u hry přiloženo jako externí soubor. Sice není nijak graficky dokonalé, ale dostanete se lépe do příběhu. Pak už se můžete s chutí pustit do hry a pokusit se dostat z té nebezpečné továrny ven. Bude na vás připraveno opravdu hodně těžkých úkolů, chce to jen trpělivost a vytrvalost. Můžete si poradit se strážnými díky kamenům, které házíte klávesami M a N (doprava, doleva). Skáčete mezerníkem a pohybujete se standardně na šipkách. Klávesou Ctrl kopete zlato, ale hlavně čtěte všechny nápovědy během hry. Řeknou vám, co zrovna máte udělat.
Škoda grafické stránky hry, ta by určitě mohla být o dost lepší. Co se dá dělat, musíme se spokojit s menším herním okénkem a nízkým rozlišením.

Tak už se nezdržujte čtením a pokuste se osvobodit ze staré sovětské továrny z dob studené války. Hodně štěstí, doufám, že se vám podaří dostat až ven…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Ground Works Ground Works Ground Works Ground Works Ground Works

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce