recenze

Mental Loop

Mental Loop

O tom, že hry se Sonicem patří ve svém žánru k tomu nejlepšímu, se nedá moc diskutovat. Všechny další podobné tituly se samozřejmě snaží jít alespoň v podobných stopách. Ale jak se to komu daří, jsou schopni posoudit jenom hráči sami. Další v řadě stojící hrou je tentokrát Mental Loop.

Hra si toho bere relativně dost ze slavného modrého ježka, což může pomoct, ale i uškodit.

Od prvního okamžiku ovládáte všemi barvami hrající blíže nespecifikovanou postavičku, která dokáže běhat doleva a doprava a skákat nahoru a dolů. Postupně procházíte úrovněmi, v nichž samozřejmě ničíte nepřátele z oblasti fauny a flóry, sbíráte množství zářivých světýlek a překonáváte ve hrách oblíbené záležitosti jako jámy, ostny, ostrůvky a „odšprncávátka“. Vše doprovázeno ubíhajícím časem, jenž nehraje moc významnou roli. Na konci určitého úseku musíte porazit bosse, abyste postoupili dále. Již ukončené úrovně můžete procházet znova a pokračovat tam. Jestliže ztratíte všechny životy smíte pokračovat v posledním dostupném levelu.

Pakliže si odmyslíte zvláštní postavičku běhající po vašem displeji, užijete si standardní plošinovku v sonicovském duchu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

phanka

phanka | 16.04.15 v 14:42

bojovat ne


galerie

Mental Loop Mental Loop Mental Loop