recenze

Tonky Ponky

Tonky Ponky

Léto sice pomalu končí, ale letní hry se na Internetu stále ještě objevují, a tak mi nezbývá, než vám jednu z nich přinést. Je skutečně nesmírně zábavná a na věku nezáleží. Zahrajte si s roztomilou koalou a jejím přítelem delfínkem. Budeme si hrát se spoustou balónků, všude bude voda, sluníčko a chybět nebudou ani palmy.
Na hrací ploše se houpe koala. Většinou si hoví na palmě. Vy máte k dispozici dělo s balónky. Jiné barevné jsou umístěny v nejrůznějších útvarech na hrací ploše. Vám se musí podařit je všechny sestřelit dělem, aniž byste přišli o všechny své míčky. Jak toho docílit? Důležité je střílet míčky tak, aby po odrazu doletěly až ke koale. Ta míček chytí a vy o něj nepřijdete. Bonusy se zde vyskytují ve formě delfínka a dalekohledu. Delfínek je nesmírně užotečný tvoreček. Jakmile totiž letí míček do vody, vyskočí a vystřelí míček zase vzhůru, čímž se zvyšuje pravděpodobnost, že ho koala chytí. Delfínek je neúnavný, jen nesmí míček letět k hladině příliš rychle po sobě, to by nestihl. A dalekohled vám pomůže se zamřováním. Uvidíte, kam poletí odražený míček a můžete si vše mnohem lépe nasměrovat. Komplikovat hru vám budou ostnaté koule, o něž se míče proděraví a samozřejmě spousta překážek. Nicméně grafika a hudba je na takové úrovni, že vám všechna úskalí bohatě vynahradí a vy ze hry budete mít jenom potěšení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Kalousek100

Kalousek100 | 29.05.20 v 23:33

Perfektní hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 09.02.17 v 15:40

něco podobného už jsem hrála a ze začátku to bylo lehké ale pak se to postupně stěžovalo

Pavel | 05.09.09 v 14:24

Na stránce konkrétního dne se zobrazují pouze flashovky, na záložce freegame se teprve najdou ostatní hry a nášup se nenajde vůbec a ani nemá žádnou záložku. U freegame je číslo o počtu stažení matoucí, protože pokud si někdo stáhne hru, tak si stáhne zip soubor o velikosti 0 kB a nic vněm není, jinými slovy ze serveru nejde stáhnout vůbec nic!!! U flashovek je taky matoucí číslo o stažení, protože ty stáhnout nejdou vůbec, jelikož jdou hrát pouze on line!!! Takže hlášky jako "dnes kraluje hra..." nebo z nášupu doporučujeme, atd. atd. jsou úplně nanic, protože se nedá stáhnout vůbec nic a je to stále dokola. Tedy výsměch důvěřivým hráčům přímo do obličeje!!!

UnHynek | 31.08.09 v 12:18

Zdravim Pavle, pred nekolika dny jsme Freegame po nekolika mesicich priprav presunuly na uplne novy system. Konecne mame vynikajici technicke zazemi, a tak ctenarum muzeme nabidnout stahovani a surfovani bez lagu. Uz zadne dlouhe nacitani stranek!

Co se tyce her (zip archivu), ktere jsou prazdne - to nas docela prekvapilo, dekujeme za upozorneni.

Vzhledem k vyresenemu problemu se zpomalovanim serveru se nyni muzeme soustredit na veskere dalsi aspekty. Lenka je vyborna redaktorka, a urcite se tu take v blizke dobe setkate s dalsimi novymi cleny redakce.

Dekujeme za komentare

Pavel | 29.08.09 v 19:01

Ještě ty tři hry pro pořádek, zapoměl jsem je uvést, jsou to např. tyto: Auta 2.0, Bricks 2000, Tetris Navždy, ........

Pavel | 29.08.09 v 18:55

Díky za odpověď, ale znovu musím uvést, že při stahování her samozřejmě dodržuji velká a malá písmena i o nebo 0, a o flashovky také nejde. Jako příklad uvedu názvy náhodých tří her, které jakoby jdou stáhnout, ale jejich "náplň" je prázdná, tzn. není co odzipovat a zip soubor ukazuje u všech her 0 kB !!!!! Můžete si to vyzkoušet :-) Ještě před chvílí jsem to zkoušel a pořád nic. Zdravím.

Kacirek_Donald | 29.08.09 v 14:38

Dobrý den Pavle,
pokud jde o technické zázemí freegame, byl nutný přechod na nové, výkonější a čisté systémové zázemí. To staré způsobovalo v posledních týdnech a, řekněme si to upřímně, měsících dlouhé načítání her a zdejších stránek. A to nemluvím o tom, jaké potíže nám to dělalo v naší redakci :-). Každopádně tento krok se musel uskutečnit za neustálého chodu FG, a proto trval déle, než bychom si všichni přáli.

Z toho částečně plyne i druhá odpověď na Váš příspěvek. Dnešní flashovky nefungují, o čemž víme, a hledáme řešení (většinou se jedná o špatně zkopírovaný odkaz). Jinak ale stahování funguje a flashovky taktéž. Pakliže hra stáhnout nejde, může být špatně napsán kód (vše velkými písmeny a dávat pozor obzvláště na O a 0-nula a 1, resp. 7).

A nakonec k slečně Lence. Je to dívka s názorem a velmi dobrým vkusem, pokud jde o plné hry. HW požadavky slouží jako určitý ukazatel, ale není závazný a nemusí určovat, zda Vám daná hra pojede. Faktem nicméně je, že bez ní bychom na takové hry dlouho čekali a jsme za ni rádi. Každý redaktor má své zdroje, neboť málokomu z nás píší tvůrci o uveřejnění svých děl. Nemáme důvod si lézt do zelí :-).

Snad jsem Vám a i ostatním dokázal trochu solidně odpovědět. Změnám každopádně ještě konec není, takže se můžete těšit na další změny, které budou viditelnější a doufám, že vás potěší.
Na shledanou

Pavel | 29.08.09 v 13:23

Váš server je v poslední době ve velké technické a asi i personální krizi.Jednou nešlo dlouho nic načíst, teď zas nejde stáhnout ani jedna hra, což je fatální problém!!!!!!!!!
Ještě k redaktorce Lence Skanderové, která mne po čase úplně zklamala, protože publikuje hry, které mají buď velké požadavky na HW nebo uvádí hry z jednoho dvou stejných serverů, jako kdyby žádné jiné neznala, jen občas přihodí jiný server, to má zřejmě svátek :-) Takže celkově to vyznívá tak, jako kdyby jste hráčům her házeli klacky pod nohy nebo jsou u vás někteří redaktoři velmi zlí a nemají rádi lidi.To nemůže ani dělat dobrou reklamu vašemu serveru, protože pak jen málokdo si k vám dá reklamu, apod. Howgh!!!!


galerie

Tonky Ponky Tonky Ponky Tonky Ponky Tonky Ponky

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce