recenze

Maker Captain

Maker Captain

Mírně pokrčit v kolenou, no možná trošku víc, ještě trošku a odraz! Panelák přede mnou, panelák za mnou, ať to přeskočím. Možná si říkáte, že jsem se zbláznil. To snad ještě ne, ale co vím určitě je to, že zde máme Maker Captain. Nemilosrdné klobouky se snaží vyhladit lidstvo a jenom vy je můžete v roli skákajícího kapitána zastavit.
Hrou vás bude provázet brýlatý doktůrek se svými telefonáty. Bude vás informovat o situaci, o tom jak hrát, naučí vás také skákat, a to pekelně vysoko a zatraceně daleko. Nakonec se zmíní jak používat teleport, který vás přenese do dalšího kola. Trošku jsem se pousmál, když jsem došel k tomu prvnímu a zjistil, že je to vlastně na zeleno natřený venkovský záchod, takzvaná kadibudka, s vyřezaným srdíčkem na dveřích.

Každopádně zde jde o to úspěšně přeskákat všechny výškové domy, sem tam zničit nějakého nepřítele a nakonec vejít do wc a zmizet. Co se nepřátel týká, budeme se setkávat s klobouky, čepicemi, kšiltovkami, prostě všemožnými pokrývkami hlavy. Na to, abyste mohli skákat daleko a popřípadě vysoko, budete potřebovat především skvělý odhad a také mezerník. Zpočátku je to docela složité, ale vše je věcí cviku.

Maker Captain je hra, která patří mezi hopsačky. A jestli ne tato, tak už žádná jiná. Grafika je příjemná, nic převratného, dostačující. Ovšem perfektní je příběh a nápad s invazí klobouků. Většinou se setkáváme s mimozemšťany a nebo viry. Nyní to budou nemilosrdné pokrývky hlavy. Vyzkoušejte, zahrajte, ale pozor, abyste si nevybudovali časem averzi a v zimě nechodili bez čepice.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Maker Captain Maker Captain Maker Captain

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce