recenze

BZFlag 2.0.8.

BZFlag 2.0.8.

Což takhle zahrát si pořádnou smažbu s tančíky proti několika desítkám hráčů? Zamlouvá se vám to? Tak určitě vyzkoušejte BZFlag. Rozdáte si to na bitevním poli s mnoha hráči z celého světa. Chopte se myši a klávesnice a nedarujte to červeným, modrým a nebo prostě všem, kteří nebudou hrát ve vaší barvě.
Máme tady pěknou multiplayerovku, kterou si můžete zahrát po internetu s mnoha hráči z celého světa. Není na tom vůbec nic složitého. Stahujte, nainstalujte a v hlavním menu se pěkně „nabodněte“ na některou již vytvořenou hru a hrajte dle libosti. V menu zvolte Find Server, nějaký pěkný, který se vám zamlouvá si vyhlédněte a zapamatujte si jeho jméno. Vraťte se Esc zpátky a do kolonky Callsign opište jeho název. O něco výše je kouzelné tlačítko Connect, které by vás po chvilince čekání mělo přenést do světa tanků, vlaječek a vylepšení.

Můžete hrát v různých módech. Asi nejžádanějším je pravděpodobně CTF-ko. Nabízejí se ale i různé free módy a třeba i hon na králíka, kde je potřeba co nejdříve odstranit hráče s nejvyšším skóre. Všude po mapě je rozeseto velké množství malých bílých vlaječek. Doporučuji co nejdříve směřovat k nejbližší z nich. Čekají na vás totiž vylepšení v podobě většího arzenálu, neviditelnosti a nebo také rychlejšího pohybu, který se hodí samozřejmě vždy.

Výhodami je velký multiplayer a 3D zpracování. Trošku horší je to už ale s ovládáním. Zkuste si zvyknout, zase takový problém to není a všichni hráči jsou na tom stejně. Takže stahujte, hrajte a třeba se někde potkáme. Přeji mnoho zábavy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Michal | 09.10.09 v 15:23

kde se da zdarma stahnout?
dik

Vozka | 19.11.07 v 20:37

Je sice pravda, že grafika není nic extra a hra vypadá na střílečku poněkud málo dynamicky, ale je to úplně obráceně! BZFlag má perfektní hratelnost, kde rozhodně o zábavné momenty není nouze a přináší konečně svěží vánek mezi všechny ty ultrakůl ostré onlinové střílečky. Můj favorit!


galerie

BZFlag 2.0.8. BZFlag 2.0.8. BZFlag 2.0.8.

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce