recenze

INNOQUOUS 4

INNOQUOUS 4

Proskákejte se 75 levely v 7 různých módech, ve kterých narazíte na ozubená kola, změnu gravitace, mizící plošiny, dvojníky nebo třeba králíky v kleci. Dokážete se prokousat všemi koly se 100% úspěšností?
INNOQUOUS 4 je hra vytvořená v GameMakeru, to jí ale neubírá na hratelnosti, zábavnosti, natož pak na obsáhlosti. Čeká vás 75 levelů v každém ze 7 módů hry. Začít můžete třeba se standardem. Ovládáte míček, jehož úkolem je dostat se do cíle. V tomto typu hry vás čeká skákání, překážky, ale hlavně změna gravitace. Červené šipky, na které narazíte, vám změní gravitaci směrem, kterým ukazují. Je tedy třeba přemýšlet nad tím, kam se potřebujete dostat, protože některé směry vás dovedou jen k pádu přes okraj. Životů máte neomezeně, což je dobře, některé levely je třeba opakovat mnohokrát. Co se týče překážek, čekají vás ozubená kola, jezdící schody, střílející zbraně a „plochy šumu“, ve kterých nesmíte zůstávat moc dlouho, protože vám ubírají na zdraví.
V dalším módu, který se jmenuje Bunny Hunt, je hlavním smyslem najít a odkliknout králíka dřív, než projdete cílem. Překážky i dráha jsou pořád stejné, možná trochu nuda, ale v každém módu musíte najít k cíli novou cestu, což se může ukázat jako nelehký úkol.
Conditional vám nabídne spoustu omezení. V každém kole máte za úkol něco nedělat. Neskákat víc než šestkrát, nezměnit gravitaci více než pětkrát, dokončit level s méně než 10 % zdraví.
Time Attack je přímo zabijácký. Máte jen pár sekund na to, abyste prošli celou trasu. Ve spoustě levelů můžete najít zkratky, které se vám zrovna tady budou vážně hodit.
Dalším typem hry je Electric. Zde se vaše trasa ještě ztíží. Jako by překážek nebylo málo, tady přibyde ještě jeden další druh ozubených kol navíc, který je prostě všude. Proskákat se až k cíli chce opravdovou přesnost, správné načasování a mnoho opakování.
V Chaseru se můžete těšit na dvojníka. Přímo s vámi se na scéně zjeví tmavě modrá kulička, která vás při dostihnutí zneškodní. Chce to moc nepřemýšlet, utíkat a hlavně se nezastavovat.
Poslední a řekla bych nejvražednější level nese jméno Speed run. Projděte všemi 75 levely na jeden zátah s co nejlepším časem, bez zastavování, váhání a opakování.
Hra nabízí opravdu hodně možností, grafika není závratná a hudbu bych doporučovala ztišit na minimum. Přesto INNOQUOUS 4 zabaví na dlouhou dobu a určitě stojí aspoň za zkoušku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Turbokocour

Turbokocour | 08.11.17 v 20:38

dobrá hra

Sůvička

Sůvička | 23.12.16 v 06:13

Dobrá hra.

Iveta111

Iveta111 | 11.09.16 v 12:20

Zajímavá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.07.16 v 06:45

:-)

psaa16

psaa16 | 19.06.16 v 11:10

podle popisku mě ti zaujalo, tak zkusím stáhnout, ale snad nechytnu nějaký viry hnedka do compu


galerie

INNOQUOUS 4 INNOQUOUS 4 INNOQUOUS 4 INNOQUOUS 4