recenze

Furio's Big Adventure

Furio's Big Adventure

Další arkáda ze světa Maria. Tentokrát s trochu odlišným hrdinou, ale i tak se budete cítit, jako byste ovládali starého dobrého Maria. Čeká na vás několik známých světů s ještě známějšími protivníky, překážkami a taky nějakým tím finálním bossem.
Klony Maria jsou v našem archívu v jasné převaze nad klony všech ostatních her. Není divu, Mario si vytvořil takovou reputaci, že snad není hráče, který by jeho jméno neznal. Zde je namátkou několik lepších replik: Super Mario SE, Mario & Luigi nebo Super Mario Final. Samozřejmě by se toho našlo mnohem více, ale věřím, že většinu z těchto verzí již znáte.

Dnešní verze disponuje známým prostředím, slušným počtem levelů, ale bohužel nepříliš vysokou obtížností. Hned na začátku mi trochu vadila rychlost výskoku, respektive dopadu, kdy jsem byl příliš rychle na zemi. Zkrátka nezvyk, který mě připravil o jeden život. Mimo něj jsem ve hře našel jen několik odlišností od originál Maria. Tou hlavní budou asi nezvykle sklopené cesty. Vlastně skoro vše, na co jsem ve hře narazil, bylo nezvykle nakloněno a to bylo také to jediné nové, co hra nabízí.

O grafice bych příliš nediskutoval, Mario ji nikdy neměl špičkovou a ve Furio's Big Adventure je slušně odbyta. Když to shrnu, tak toho dnešní hra příliš nenabízí, a kdo hrál ty lepší verze Maria, se Furio's Big Adventure tak akorát vysměje. Jde asi o jeden z nejhorších klonů Maria. Bohužel.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

pavel | 26.07.05 v 17:54

chtel bich se zeptat jak mam stahnout hry z feegame dekaju. Snad me pomuzete.

X-man | 21.07.05 v 01:08

Zdarec pařani, souhlasim se SNIPA je to strašně ubohy a celkem se divim že když tohle hraju nepřicházím k psychické újmě, mno.....i když psát kometář k nějaké hře je u mě krajně divné, ale zpádky k tématu tahle(strašně ubohá) hra má tolik chyb a je to tak strašná blbost že by se s toho jeden pos***tavil na hlavu (doufám že tuhle hru přežiju)
Tak zdar
PS.:Rada na závěr být váma tak se usměju a tuhle hru ani nestáhnu

SNIPA | 21.07.05 v 00:36

Tenhle Mario-clon je fakt ubohej a jeste k tomu nudnej aspon , ze sem prvni v nazorech


galerie

Furio's Big Adventure Furio's Big Adventure Furio's Big Adventure