recenze

Hot Lines

Hot Lines

Hot3DGames.com představují jednu z mála her, kterou si u nich můžete zahrát bez toho, abyste za ní museli něco platit. Jde o logickou záležitost se základy, které využívají spousty jiných her, které patří mezi nejoblíbenější v tomto oboru. Hot Lines však mají navrch díky skvělé 3D grafice!
U logických her sice není nejdůležitějším prvkem grafika. Ta je spíše až někde na konci, ale dnes – u Hot Lines je třeba říci, že grafika dělá ze hry něco jiného než tuctovou logickou hru, která má v názvu slovo „Lines“. To by měli znát ti, kteří se logickými hrami více zabývají a určitě potvrdí mé tvrzení. Dnes tedy poznáme logickou hru, u které autoři dbali i na grafiku a myslím, že to hráči ocení. Pokud zkusíte hledat v našem archivu hry s „Lines“ v názvu, vyjede vám seznam se třemi hrami, což není sice tolik, ale je tím pádem jasné, že víme, kdy přestat. ;) Všechny tři hry mají podobný princip, samozřejmě až na odlišné rysy, které by měly každou z těchto tří her dělat jedinečnou a hlavně jinou. Za zmínku stojí určitě poslední hra s klasickým základem „Lines“ 5-Stars Free Lines, která rozhodně prověří vaše schopnosti v tomto oboru.

Hráli jste-li některou z řady her s klasickým prvkem „Lines“, bude vám jasné, o co dnes půjde. Ne všichni se však zabývají logickými hrami, takže bych měl asi vysvětlit, o co ve hře jde. Základním a vlastně jediným úkolem je postavit za sebou pět kuliček stejné barvy. Tím dosáhnete určitého počtu bodů a samozřejmě hráč s nejvyšším počtem bodů se sebou může být spokojen. Každý váš pohyb je však doprovázen dvěma novými kuličkami. Proto je za sebou musíte uspořádat co nejšikovněji a samozřejmě v co nejvyšším počtu. To už není nejlehčí otázkou, ale trocha cviku vás do hry časem dostane. Na obrazovce můžete vidět, které barvy se objeví na ploše po vašem pohybu, čehož byste rozhodně měli využívat a taktizovat. Správné řešení každé situace usnadňuje další situaci. Tento postup by vás měl dovést k nejvyššímu počtu bodů.

3D logických her příliš není. Není se čemu divit, žebříček nejstahovanějších her je tomu důkazem. Komu by se chtělo do tvorby hry ve 3D, když má být logická? Namátkový pohled na počet stažení logických her u nás vydaných je tomu důkazem. Hot Lines nám však ukázaly vizi, která by se v budoucnu mohla uplatnit a logické hry by se tedy mohly dostat z toho dna nejméně stahovaných her.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce