recenze

Freak World

Freak World

Barevná variace na klasickou plošinovku jménem Jet Pac se snaží vedrat se na naše monitory! Freak World rozhodně není nezajímavá gameska, navíc díky obtížnosti je velmi motivační a drží nás tak trochu „v šachu“ :-)
Již v dobách starého dobrého ZX Spectra, kdy jsem poprvé uzřel klasiku Jet Pac, se mi tento herní styl zalíbil. Jde jednoduše o to poletovat kosmonautíkem mezi jednotlivými plošinkami a sbírat věci k tomu určené. Je jasné, že nic není zadarmo, takže nás na každé plošince očekávají různorodé nepřátelské bytůstky, kterým je lepší se v zájmu zachování svého života vyhýbat eventuálně je eliminovat. Pokud se nám v dnešní typologicky podobné hře Freak World podaří „procajdat“ celý levelík bez ztráty květinky, následuje samozřejmě levelík další. Potěšujícím faktem je určitě pěkná, taková „přebarevnělá“ grafika (připomínající delirické obrazce hippíka v rauši) a určitě motivační hratelnost. Schválně používám slovo „motivační“, protože si – dámy a pánové – tak trochu hrábneme až na dno svých herních schopností, abychom hru dohráli… Jinak celkový dojem = faYn! :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Bafusa | 19.08.07 v 16:50

tohle dělá dost her od myplaycity, dostaneš se pouze do určité úrovně a pak tě to vykopne:-(((

tqs | 06.03.07 v 11:10

...další hra, kterou pan Melíšek nepochopil a přesto se rozhodl k ní napsat recenzi.
Bohužel se to stává až moc často a kazí to můj jinak dobrý dojem z práce redaktorů Freegame.cz

eva | 02.02.07 v 11:06

Nevím jak komu, ale tato hra není špatná, je má jednu chybu, nejde hrát celá. Vždy mi v určitém levelu vyskočí a musím ji nahrávat znovu. Máte také takovou zkušenost? V čem to asi může být.


galerie

Freak World Freak World Freak World Freak World

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce