recenze

Save Mario!!!

Save Mario!!!

Známý instalatér s hustým knírem se dostal do problémů a na jeho kamarádovi Luigim, společně s princeznou, je jeho záchrana ze spárů zla! I přes trošku netypický příběh a změnu charakterů, je to v jádru starý dobrý Mario. Je to ovšem dobře?
Abych pravdu řekl, s Mariem jsem se poprvé setkal na starých videohrách a od té doby jsem neviděl lepší skákačku, než je tato. Zřejmě to tak nevidím jen já, o čemž svědčí spousta her s tímto oblíbeným instalatérem v hlavní roli. Už by ovšem vývojáře mohlo napadnout, že kopírovat věci pořád dokola, beze změny či vylepšení, už začíná být trochu nudné…

A proč si zrovna tady, v této recenzi, stěžuji na stále se opakující hry? Jednoduše proto, že Save Mario!!! nepřináší nic nového. Vaším úkolem je proskákat se po vysutých plošinkách celou úrovní až na konec, aniž by vás sežrala fauna či flora, která se v levelech vyskytuje v celkem hojném počtu. Příslušníky zvířecí říše můžete likvidovat vcelku jednoduše - prostě na ně skočíte a zadupete do země. Za zabité nepřátele dostanete bodíky na konto. To se vám může zvětšit i pokud seberete volně se povalující penízky či květinku. Připomíná vám to něco? Správně hádali ti, kdož říkali Mario. Tyto dvě hry jsou téměř na chlup stejné. I když jeden odlišný chloupek tu je, a to ten, že nehrajete za Maria, ale můžete si vybrat mezi Luigim a princeznou, ovšem vězte – nijak se od sebe neliší, nepočítáme-li vzhled.

Graficky je na tom hra vcelku dobře, po stránce audio je hra lehce nadprůměrná. Save Mario je, i přes mou kritiku, vcelku povedenou hopsačkou, u které se chvíli pobavíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Larunka16 | 26.06.06 v 13:32

Hele prosim vas mam takovy dotaz ci mse v ty hre skace????

honza | 16.03.06 v 18:12

super hra

honza | 16.03.06 v 18:12

super hra

z | 15.03.06 v 15:58

Luigi je jeho bratr ne kamos


galerie

Save Mario!!! Save Mario!!! Save Mario!!!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce