recenze

Dash and the Stolen Treasure

Dash and the Stolen Treasure

Fenomenální hopsačka, která byla vytvořená jako studentská práce. Tomu je i těžké věřit, jelikož celá hra má znaky naprosto profi práce a divím se, že nevyšla komerčně. Vítejte do světa pirátů, divných stvoření a neskutečně nádherné grafiky. Vítejte
Příběh je celkem jednoduchý. Vy ovládáte piráta Dashe, který se kupodivu bojí vody, a vaším úkolem je dostat zpět svůj pirátský poklad, který vám byl ukraden zlotřilou skupinou banditů. První co spatříte je neskutečně parádní grafika, která hraje všemi barvami. Bohužel i ta si musí vyžádat nějakou daň a nároky na hardware jsou opravdu vysoké. Hra se dá hrát i například s family Pentium chipset, ale hru si moc neužijete. Celý příběh se točí na ostrově, na kterém se ocitáte a po prvních krocích narazíte na přátelské potvůrky, které vám rádi pomůžou, když vy pomůžete jim. Nepřátel je spousty a jejich různorodost je obrovská. Zlatý vrchol přichází při bojích proti bossům, kde jste ve značné nevýhodě, ale jako obvykle mají nějakou tu slabinu. Cestou sbíráte zlaťáky, které neleží na zemi pro nic za nic a ve hře se budou dát různě použít.

Trošku mně vadila kamera, kterou si můžete nešetrným ovládáním na chvilku rozhodit a to vás může stát klidně i život, ale po chvilce si zvyknete. Dabing není úplně špičkový, ale to jsou opravdu jenom kosmetické věci u takto propracované freeware hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Dash and the Stolen Treasure Dash and the Stolen Treasure Dash and the Stolen Treasure Dash and the Stolen Treasure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce