recenze

Sonic Saga - The Rise of the Zorcanite

Sonic Saga - The Rise of the Zorcanite

Jakožto skalní fanoušek tohoto modrého ježury málokdy vynechám možnost zavzpomínat na staré časy před konzolí SEGA, kdy jsem se ze všech sil snažil sesbírat všechny chaosové smaragdy a z hlouby duše nenáviděl doktora Eggmana. Dnes jsem se musel trochu rozčílit znova.
Čtyři známé postavičky a čtyři různé příběhy. Za koho se rozhodnete hrát?

Kdo se těšil na bezstarostnou hru se Sonicem a jeho partou, bude nejspíš zklamán. Ano, můžete to koulet s nepřáteli v kůži Knucklese, Tailse, Sonica i Shadowa, ale haldu záporných bodů dostává hratelnost. Dostat a proskákat se tady z místa A do místa B a vyslechnout si část příběhu je v některých případech neuvěřitelně těžké. Konkrétně u Sonica a Knucklese. Kdyby zbývající postavy měly stejné problémy, patrně by ani nemělo smysl tuto hru představovat. Naštěstí malá liška a zlé alter ego dobríka ježka představují zábavnější a schůdnější stránku této gamesy. S Tailsem si třeba docela dobře zalétáte letadlem a se Shadowem zahrajete arkanoid.

Jenom proto, že se považuji za hodně skalního fanouška Sonicova ( mám doma i jeho plakát :-), přivřu všechny své oči a ocením určité prvky kreativity a zábavnosti. Druhá možnost může být, že jsme jen málo trpělivý a nešikovný, a proto mi ty zpropadené plošinky nešli přeskákat. Nakoneč vyzkoušejte sami…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

PavelH

PavelH | 10.05.20 v 07:55

Super hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.06.17 v 20:36

cool hra

llullu | 11.02.09 v 16:56

ajoj jak se mate?


galerie

Sonic Saga - The Rise of the Zorcanite Sonic Saga - The Rise of the Zorcanite Sonic Saga - The Rise of the Zorcanite

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce