recenze

Hubby the clay cube

Hubby the clay cube

Proskákejte si cestu až ke světelným dveřím v prostředí plném kostek. Jeden z dalších klonů Maria je na scéně a vy musíte malému klučinovi s šátkem pomoct sesbírat zlaté mince a barevné klíče.
Klasiky typu Mario jsou nesmrtelné a budou se s velkou pravděpodobností vyvíjet a hrát stále dál. Před vámi je další taková verze, tentokrát je hlavním hrdinou klučina s červeným šátkem. Jak je vám už jistě známo, proti němu stojí spousty nepřátel, duchové, vlci a jiná stvoření, kterým se může vyhnout nebo je zabít skokem na hlavu. Aby mohl postoupit kolem dál, musí sebrat několik barevných klíčů, které vždy odemknout určité dveře vedoucí dál až k vysněnému konci. Dále shromažďuje zlaté penízky - za pět mu přibude další život, který se může opravdu hodit.

Každý svět se vždy skládá z několika kol, které musíte projít na jeden ráz, při smrti opakujete celý svět, nevracíte se na místo, kde jste skončili. To způsobuje časté opakování, které někomu může překážet, ale levely nejsou dlouhé, a tak se to dá zvládnout. Grafika není nějak dokonalá, maličká hra dělaná v Game Makeru to ale ani nevyžaduje, nabízí klasičnost žánru a hodně skákání, díky kterému stojí za to.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Sůvička

Sůvička | 27.12.16 v 22:18

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.08.16 v 07:57

skákačka


galerie

Hubby the clay cube Hubby the clay cube Hubby the clay cube