recenze

Digger Adventures

Digger Adventures

PC předělávka hry Digger z osmibitových počítačů ZX Spectrum do moderního aranžmá. Gameska Digger byla velmi podobná hrám typu Boulder Dash, ovšem obsahuje mnoho odlišných herních prvků a to se dá říci i o Digger Adventures od Alawaru. Vžijete se do role podzemního bagru a vaším úkolem bude vysbírat všechny diamanty, nenechat na sebe nic spadnout a utéct před nepřátelskými potvorami, které vás honí po vámi vybagrovaných cestičkách. Good luck!
Digger Adventures je zdařile odvedeným remakem hry Digger z osmibitových počítačů ZX Spectrum. Původní gameska vznikla pod hlavičkou týmů Sega/Gremlin Interactive již v roce 1980 a existovala i v automatové podobě. Dnešní remake pak vytvořil přímo Alawar Ent. a tak je také logicky šířena a distribuována na stránkách Alawaru podobně jako řada her i od jiných výrobců. Alawar hry prostě dělat umí, řekl jsem to již mnohokrát a rád se v tomto případě opakuji, protože psát recenze na jejich gamesky je prostě pro redaktora delikátní záležitost, kterou rád udělá.

Digger Adventures vám umožní dostat se do role podzemního bagru, který musí vysbírat všechny diamanty a nesmí se nechat zabít některou z přítomných nepřátelských bestií honících vás po cestičkách, co si se svým bagříkem prokopete. Nebezpečím jsou pro vás i padající balvany, případně pytle s penězi. Ty jsou zase schopné váš bagřík rozmáčknout na placku a připravit ho o některý z jeho životů. Pokud všechny diamanty v podzemí vysbíráte, pokračujete vždy do dalšího - složitějšího levelu. Gameska nabízí 3 herní světy a 125 unikátních levelů, aktuálně je šířena ve verzi 3.4 a užijete si u ní spousty zábavy. Bavíte se rádi, že?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Digger Adventures Digger Adventures Digger Adventures Digger Adventures

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce