recenze

Crystal

Crystal

Naštval tě šéf? Vem si antidepresiva! Naštvala tě manželka? Jdi se s přáteli rozšoupnout do restaurace! Naštval tě přítel? Nasaď mu se sousedem parohy! Nenávidíš celý svět? Zajdi na Nuselák... STOP! Omlouvám se! K ničemu takovému nechci nikoho nabádat! Mám pro vás mnohem lepší lék. Recept na něj najdete v recenzi!
Ještě jednou se omlouvám za neortodoxní začátek této recenze. Nemyslel jsem to vážně. I když, kdo ví? :-)

Takže, ve hře Crystal se sbírá bižuterie z Jablonce. Je to velmi nezábavné a otravné a hraní akorát všechny naštve. Hru ovládáte těmito tlačítky: F1 skok, O - levá, P- pravá, L dolů, 9 nahoru. Při ovládání jsem si vykloubil prostředníček pravé ruky! Hra obsahuje 3 levely, ve kterých se dá sebrat 18 kousků bižuterie! Což je celkem málo. Celé to máte dohráno asi za 30 vteřin. Trochu to zachraňují další dvě kola, která lze stáhnout z internetu a která herní dobu o dobrých 20 sekund prodlouží! Co si budeme povídat, to přeci potěší.

Lhal jsem lhal :-))). Ale měl jsem své důvody (Viz. dodatek). Ve hře Crystal ovládáte malého panáčka, který sbírá (překvapivě) krystaly a vyhýbá se nepřátelům. Ovládání je pohodové. Směrovky + Shift na hopsání. Grafika, hudba a zvuky jsou standardní a vyhovující. Hratelnost výborná - určitě vám těch 6 světů (každý o několika levelech) dost dlouho vydrží. Naštval tě šéf? Zahraj si Crystal! Naštvala tě manželka? Zahraj si Crystal! Naštval tě přítel! Zahraj si Crystal! Nenávidíš celý svět! Hraj Crystal!

Dodatek: Lhal jsem, protože jsem pospíchal a nebyl čas se rozepisovat o zbytečnostech! Hraji totiž Crystal!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Crystal Crystal Crystal