recenze

Hattu Warrior Turbo

Hattu Warrior Turbo

Jsem již herní veterán, ale nepamatuji se, že bych v nějaké hře hrál za klobouk! Notabene klobouk s "běhavkou", který již nutně potřebuje a záchod je daleko... daleko. Pomůžete mu? Já věřím, že ano. Však kdo z nás někdy neměl obdobný problém. Já nejednou:-).
Tak tedy o co ve hře Hattu Warrior Turbo kráčí? Hrajete již za zmíněný klobouk, který nutně potřebuje na WC. V každém levelu je to stejné. Po stisknutí jakékoli klávesy se s milým prdícím kloboučkem objevíte uprostřed obrazovky a musíte pelášit (letět) ma pravou stranu, abyste tu velkou stranu udrželi ve svých útrobách. Po přistání na kadiboudu jste vysvobozeni a můžete pokračovat do dalšího levelu. V levé části obrazovky máte dva ukazatele. Zelenou a červenou čáru. Červená značí život (každý kontakt jí zmenšuje) a zelená supluje energii - v tomto případě výdrž, než se pokakáte :-).

Né vše je tak jednoduché, a tak vám ze začátku budou dělat problémy terénní překážky, různé keře a visící předměty. V pozdějších levelech přibudou živí protivníci, kteří na vás budou vypouštět exkrementy a bubliny. Přesto hra není složitá a v režimu ARCADE levely plynou jeden za druhým; u každého je uveden i čas, a tak ho lze pilovat a snižovat do zblbnutí! Já se dostal až do posledního (17), ale místo jeho nahrání mi hra padá do Windows. Jsem zvědav, jestli na tom budete stejně jako já? Ve hře je ještě jedna obtížnost, ale ta je opravdu hodně hustá, jelikož je prohozené ovládání stran :-)!

Tak tedy, jaký Hattu Warrior Turbo je? Výborný! Grafika a hudba je na výši, hratelnost skvělá. Škoda toho nefungujícího posledního levelu, ale to nebudu brát v potaz, protože problém může být pouze u mě! Zkuste - uvidíte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Hattu Warrior Turbo Hattu Warrior Turbo