recenze

Christmas Island

Christmas Island

Malá plošinovka s vánoční tematikou pro malé i trošku větší hráče. Proskákejte se zasněženou krajinou až k dárku a přineste jej nebohému dítku. Rozhodně toho docílíte obtížněji, než se vám nyní zdá. Tak Santo, hurá do práce!
Odfrkněte si u této hříčky, která vás může mile překvapit. Vánočních her tu bylo už mnoho a toto je další z nich.

Ovládáte miniaturního Santu, který musí splnit svou povinnost – obdarovat nepochybně hodné a nerozmazlené dítě. Úhledně zabalený balíček však bude třeba ukořistit sérií skoků a překonání nebezpečných překážek, které vám stojí v cestě. Nespočet životů ztratíte při špatném hopsání přes miny. Vzhledem k nekonečnému počtu životů to však nevadí. Pouze zamrzí, že se vrátíte na začátek aktuální obrazovky. Čím déle držíte shift (skok), tím dále se dostanete, což je zde zásadní poznatek, který si musíte osvojit. K tomuto jednoduchému principu si můžete poslechnout typickou hudební kulisu ve formě známých vánočních songů.

Hru vhodnou k odpočinku po vydatném nedělním obědě kazí fakt, že „odšprncávátka“ se ne vždy vrátí do té správné polohy a vy tak nemáte šanci vyskočit do požadované výšky. Musíte tak začít hrát znova.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Christmas Island Christmas Island Christmas Island