recenze

Bungaru WA

Bungaru WA

Dnes tu mám něco pro vytrvalé. Pro hráče, kterým nevadí, začít vždy od znova a projít to samé, aby se dostali dál. Bungaru WA vás dokáže pořádně pozlobit, ale šikovní hráči si budou vědět rady. ;)
Když člověk hraje delší dobu tu samou hru, jde mu jen o jedno – dokončit jí, zvítězit nad ní. Dnes se setkáme se hrou, která vás dokáže pořádně pozlobit, ale jen v případě, že nemáte rychlé vytrénované prsty a dobrý zrak. No jste-li častým návštěvníkem Freegame, tak máte z hrami určité zkušenosti a Bungaru WA vám nemůže dělat problémy. ;)

Po úvodu se z vás určitě stali netrpěliví nadšenci, kteří si chtějí dokázat, že mají vše, co bylo výše řečeno. No není divu, jde o důležité vlastnosti, ale nemohu vám zaručit, že je máte na nejlepší úrovni, když hru dohrajete, ale rozhodně mohu říci, že je máte. ;)

Takže se pustím do hry. Po spuštění následuje menu se spuštěním hry a nastavením. Není co nastavovat, tak se nezdržujte a pusťte se do tvrdého souboje s touto provokativní hrou. Jak jste se už dozvěděli, pokud prohrajete, začínáte od znovu. O co tedy vlastně jde? Hrajete za malou skákavou postavu, která má určitou sílu, díky které se může vysoko vznášet. Tuto sílu nabíjíte skočením na bednu, která se v určitém časovém intervalu rozpadne, ale v té době už na ní samozřejmě být nesmíte, jinak začnete od znovu a to opravdu naštve. Bedny jsou od sebe stále výš, takže nečekejte nic primitivního. Pokud vám síla dojde, moc vysoko nedoskočíte a skončíte. Co vás však na konci maximálně dorazí je znělka, která vám bude hrát pokaždé, když spadnete dolů.

Hra má blízko k logicky laděným hrám, ale kompletně logická není. Zamyslet se nad ní musíte, ale jen okrajově. Jinak se příliš nevztekejte, jde jen o pouhou hru. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce