recenze

Bubble Gems

Bubble Gems

Slušně vypadající 2D plošinovkové dobrodružství, ve kterém se malý slizík vydá zachránit svou vesnici a přátele. Cesta to bude dlouhá, složitá, se spoustou hopsání. K překonání všech nástrah vám pomohou i zvláštní artefakty, které vám přinesou další možnosti a pohyby.
Dokážete pokořit stále více a více obtížnější levely? Roztomilá grafika možná působí dětsky, ale spektrum nástrah je místy hodně drsné.

Hra je založena na procházení úrovní, jejichž pořadí si můžete volit. Takže si najdete odemčené dveře a pokusíte se splnit dané kolo. Úspěšný návrat představuje sebrání všech šesti drahokamů a dosažení cíle, který se zpřístupní právě až po sebrání všech drahých kamenů.
Kameny a jejich umístění je povětšinou mezi nějakou tou pastí, respektive několika pastmi. Takže mnohdy je třeba si vše načasovat a rozmyslet. Ono vrhnout se mezi plamenomety, ostny a mizející plošinky to je úkol pro kaskadéra, možná jen pro Chucka Norrise.
Čekají na vás čtyři světy a čtyřicet úrovní, ve kterých budete kromě základních artefaktů sbírat i ty speciální, stříbrné. K těm se ale nedostanete hned :-). Postup do dalšího areálu s levely je podmíněn určitým počtem splněných kol, takže se snažte (skoro) nic nevynechat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Bubble Gems Bubble Gems Bubble Gems Bubble Gems Bubble Gems

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce