recenze

Diamond Wonderland Free

Diamond Wonderland Free

Začíná graficky povedená expedice za mnoha diamanty v rámci této neskutečně chytlavé a návykové match-3 hry. Dva herní módy a rozmanité úkoly vás chytnou, a to i na pohled.
Na úvod tu máme dva herní módy – jakýsi příběhový mód a časovka. V principu se jedná o match-3 hru, takže po hrací ploše posunujete kameny a snažíte se vytvořit trojice stejného druhu. Do toho vám utíká časový limit. Co vás u hry bude držet na dlouhou dobu, je velmi dobře zvládnutá grafika. Na speciální efekty a výbuchy při přesmyku speciálních kamenů je to kouzelné divadýlko pro oči. Navíc vás v každém levelu čeká nějaký ten úkol, který musíte splnit – zničit daný počet bomb, zničit brouky, sesbírat konkrétní druh drahokamů a těchto zadání je ještě o dost více. To vše zabaleno do příběhu.

Tady není nač čekat. Velmi povedený titul pro všechny příznivce match-3 her díky klasické náplni, mnoha doprovodným, rozmanitým zadáním a v kvalitní grafice.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Diamond Wonderland Free Diamond Wonderland Free Diamond Wonderland Free Diamond Wonderland Free Diamond Wonderland Free Diamond Wonderland Free

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce