recenze

Bouncers Quest

Bouncers Quest

Máte rádi arkády? Pokud ano, tak si z části oblíbíte i Bouncers Quest, ale pozor, bude to chtít hodně trpělivosti! To však neznamená, že by byla špatná, je pouze náročná.
Každá arkáda má svůj příběh. No spíše většina, ale vždy se autor snaží nabudit nějaký dobrý dojem právě díky příběhu. Možná tomu tak bude u hry Bouncers Quest, ale těžko říct. Příběh si můžete tak trochu domyslet, ale snad vás v průběhu hry něco napadne. ;)

Na začátku hry vás určitě překvapí úvodní znělka. Stejně jako já si řeknete: „Odkud tu hudbu znám“? No nebudu vám kazit překvapení ;) Po znělce si vyberete druh hry. Menu je opravdu chudé, ale co víc můžeme od takové arkády čekat? Myslím že nic. Můžete si vybrat New game nebo Continue. New game je vám asi jasné. Pokud ale dáte Continue, měli byste se ocitnout na místě, kde jste skončili minule. Já jsem ze zvědavosti dal Continue a ocitl se někde úplně jinde.

Možná až na samém konci hry. Vy ale určitě začnete od začátku a upozorňuji vás, abyste nečekali nic extra. ;) Název hry nezní tak špatně, ale hra bohužel celkem špatná je. Hudba ve hře už není jako v úvodním menu. Je to trochu dětská, ale repráky se dají vždy vypnout. ;) Úkolem celé hry je dostat se na místo, kde jsou vězněni přátelé našeho kulatého hrdiny. Ten nemá žádné zbraně, ani žádné speciální vlastnosti. Vlastně nemá vůbec nic. Takže můžete spoléhat jen sami na sebe. ;) Váš hrdina umí jen skákat.

Toho si važte, neboť bez této vlastnosti byste se moc daleko nedostali. Začátek je tedy hned celkem nudný. Jen skákat a skákat. U Bouncers Quest můžu s jistotou říci, že jde o ztrátu času. Hra není ničím výjimečná, možná je jen extrémně nudná. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce