recenze

Sonic & Knuckles Double Panic!

Sonic & Knuckles Double Panic!

Ovládejte Sonica nebo Knucklese a zažijte s nimi velké dobrodružství. Zlý Eggman ukradl modré „Chaosíky“ a rozprášil centrální chaosový smaragd. Napravte napáchané škody pokořením základních i speciálních úrovní s jedním ze dvou charakterů, přičemž každý z nich má své vlastní schopnosti.
Sonic a Knuckles opět v akci. Pro vás z toho v první řadě vyplývá spousta zábavy. Tak tedy vzhůru do víru dění.

Na začátku vás čeká poměrně jednoduchý příběh, který jsem se pokusil již nastínit. Vlastně je to jen taková omáčka, aby Sonic i Knuckles vůbec měli důvod v této hře být. Vy si jednoho z nich zvolíte a budete v rozmanitých úrovních sbírat buďto modrá stvoření Chao, nebo zelené kusy smaragdů. Osobně jsem se vrhl na ty modré potvory, protože jsou dle mého soudu lépe vidět. A to i přesto, že hru lze klávesou F4 roztáhnout na celou obrazovku.
Na začátku je trochu zmatený systém úrovní. Nejprve si vyberete jakýsi svět, v něm jsou zas další dílčí úseky a skrze ty se nakonec dostanete k tomu hlavnímu – sesbírání potřebného počtu toho či onoho.
Budete hlavně skákat, což asi překvapivé není. Ničíte tak nepřátele, překonáváte propasti a jámy a sbíráte prstýnky, abyste nezemřeli. I když se tak stane, level naštěstí zůstává zachován tak, jak ho máte rozpracovaný. K některým „Chaoskům“ nebo kouskům smaragdu se dostanete snadno, k jiným si musíte nejprve dohopsat cestu a otevřít dveře. Někdy je třeba si postup načasovat a dopadnout na projíždějící plošinku, takže… hopsání je tu víc než dost.

Trošku jiná hra, než na kterou jsme zvyklí. Nicméně stále je to kvalitní pohopsání a velká zábava.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 03.10.16 v 18:39

vypadá to dobře

hypnotyzer

hypnotyzer | 18.02.15 v 04:36

hra se mi moc líbí, myslím že je povedená


galerie

Sonic & Knuckles Double Panic! Sonic & Knuckles Double Panic! Sonic & Knuckles Double Panic! Sonic & Knuckles Double Panic!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce