recenze

Dot Com

Dot Com

Rychlé prsty, pevné nervy, analitické myšlení. To jsou vlastnosti, které potřebujete k této hře. Chcete dokázat, že zvládnete tento náročný test?
Možná si pamatujete na pár her z produkce tohoto autora. Šlo vždy o nějaký jednoduchý nápad, přesto mě jeho hry docela zaujmou. Dot Com je hra, která mi nepřišla moc dobrá, a nakonec jsem ji musel zkoušet znovu a znovu.

V této hře máte jasný úkol. Musí se vám podařit ve velmi těsném časovém limitu sesbírat všechny penízky roztroušené po úrovni. Možností, respektive cest, kudy jít a s kterou mincí začít je docela dost, ale vždy pouze ta jedna (no, možná někdy i více) je správná – nejrychlejší. Honbě za penízky vám bude přitěžovat několik věcí, a to hlavně terén, který je sestaven z jakýchsi traverz a žebříků. Stále musíte pamatovat, že šplhání trvá déle než pád atp. Jedině tak se vám podaří rychle sesbírat všechno bohatství. Z „nebe“ také pořád padají různé bonusy, tedy pouze dva druhy – jeden vás zabije a vezme vám tudíž život, druhý přidá pár sekund času.

Na několik misí, které ve hře jsou, máte pouhých 5 životů. reálně by to nešlo dohrát, jelikož na první pokus nikdy neznámou úroveň nezdoláte, musíte si ji napřed projít a rozmyslet, kudy to bude nejrychlejší, ale naštěstí je tu funkce ulož/nahraj! Klávesy F5 a F6 slouží k uložení a nahrání pozice. Přestože máte pouze jednu úložnou pozici, stačí to nekonečnému počtu pokusů na level, takže můžete v klidu rozvrhnout vaši cestu.

Kabátek hry není moc zajímavý, grafika je velmi průměrná, na druhou stranu docela variabilní a co úroveň, to nějaká nová grafická změna. Hudba se ke hře hodí a zvuky jsou spíše na nervy. Co dodat? Vcelku zábavná hra, určitě ji zkuste pokud nemáte pár minut na její hraní. Potřebujete trochu zapřemýšlet a mít rychlé prsty. A pevné nervy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

HONZA | 02.03.03 v 21:11

KDYZ SI TO ULOZIM TAK SE MY ULOZI JEN CTVR OBRAZOVKY NEVITE NEKDO CO S TIM.

Mary | 26.02.03 v 21:22

Tak to je dost tezka vychytavka, jeste jsem nepostoupila ani do druhyho kola, teda jestli nekaky je.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce