recenze

F.A.R.T.

F.A.R.T.

F.A.R.T. (nebo-li First Assault Recon Team) je dokonalou, nechci říct primitivní, ale velmi jednoduchou střílečkou k odreagování. Ocitnete se uprostřed jakési místnosti a vaším jediným úkolem bude střílet blížící se nepřátele, kteří přicházejí z okrajů obrazovky.
Tito nepřátelé sice nemají ničivou střelnou zbraň jako vy, ale nesmíte si je pustit k tělu. Naštěstí vám nikdy nedojde munice, nikdy nenabíjíte, takže se pouze otáčíte, nebo pohybujete a střílíte.
Zpočátku se vám tento úkol bude zdát strašně jednoduchý, ale nebojte, stačí chvilku vydržet a hodně přituhne. Ti kteří zabijí nepřátel nad 1000 jsou již hodně dobří, a když zabijete nad 1200 tak myslím, že se v této hříčce stanete mistrem a už nebude vůbec poznat jak původně vypadala podlaha ;).

Ovládání je opravdu jednoduché, vlastně ho máte napsané po spuštění hry, před tím než zmáčknete mezerník a hru spustíte. Pokud ovšem mezi vaše oblíbené žánry nepatří bezhlavé střílení do nekonečných řad nepřátel a spousty krve, byť pouze v pohledu seshora, tak raději nestahujte. Já zrovna nepatřím mezi ty, kteří mají rádi střílečky, ale u této hry se dá opravdu výborné odreagovat, takže ji doporučuji vyzkoušet. Mimochodem, je dobré používat také pravé tlačítko myši, (což máte také samozřejmě napsané před spuštěním hry) které vše na malou chvilku zpomalí, a díky tomu postřílíte opravdu mnoho nepřátel.
Škoda, že hra začne být po chvíli dosti stereotypní.

Co dodat? Hratelnost je opravdu výborná, grafika také ucházející, škoda že se jedná o pohled seshora, dokázal bych si tuto hru představit i ve 3D, ale třeba se dočkáme pokračování…;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

mr.cihla | 29.06.07 v 18:55

http://www.shadowman.iglu.cz/FART.JPG

Boli me z toho ruka jak blazen...ete kousek a mel bych 400:(

mr.cihla | 29.06.07 v 18:44

Je to fakt moc pekny, ale hybi mi vic prostoru, vic zbrani, promenlivost nepratel a aby se nemuselo kvuli kazdemu vystrelu mackat.... Crimsonland byl lepsi, ale tohle je taky moc dobry 80%

dal sem 297sec.

Wewo17 | 29.06.07 v 17:52

HRAL SOM AJ HORSIE :)


galerie

F.A.R.T. F.A.R.T. F.A.R.T.